Felix, la mine s-a activat instant.
Incearca sa te loghezi de mai multe ori.
Felix, la mine s-a activat instant.
Incearca sa te loghezi de mai multe ori.
Orice va scoate pe piata Bing, Yahoo sau Google, la inceput va fi un succes. Pentru ca, in primul rand, se va vorbi mult. In al doilea, va fi curiozitatea userilor. Daca iti place ramai, daca nu, pleci.
Nu cred ca se gandeste cineva sa intreaca facebook. Dar daca le fura macar 10% din piata, e mai mult decat perfect. Vine bing le ia 10%, mai 10% google, si uite asa 'moare' facebook-ul.
Zic eu...
Vand Advertoriale (pr 5)
Daca "furi" 1% din cota facebook inseamna ca ai castigat cateva milioane de euro
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
"Microsoft Research" spune tot.. Fac acelasi lucru ca cei de la Google, ceva doar ca sa bifeze si ei la acel capitol. Mai culeg niste informatii despre ce si cum trebuie livrat userilor pentru a scoate mai mult banet.
Incep sa apuna vremurile cand apareau produse recolutionare si utile in acelasi timp
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Nu stiu daca or sa aiba succes site-urile astea de socializare cum a avut facebook. Oricum din curiozitate am sa imi fac si eu cont
8 pagini indexate pana azi...
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Inseamna ca inca n-au bagat-o pe gat prin intermediul altui produs de-al lor ca atunci.. si in plus vad ca foloseste #, deci, tehnic nu are nicio pagina in afara de cele 8.
Off: cu toate astea, vad ca Dan si-a facut deja profil acolo Socl
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Teresant. Il punem langa orkut de la google? Pe ala aveam cont.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
L-a mine s-a activat instant. Am si postat ceva ca sa vad cum functioneaza si vad ca link-urile sunt dofollow dar ce este ciudat este faptul ca atunci cand faci un post iti sugereaza direct poze de pe web si poti sa le adaugi in postul tau. Ce imi place este ca poti sa alegi poze tot de pe site-ul tau si sa le adaugi in post (primesti automat link pe poza respectiva catre site-ul tau -pagina de unde este preluata poza). Link am pus direct in post fara html (link curat) si l-a luat. Aiurea este ca se pot folosi pozele asa de catre oricine dar oricum daca da link este decent (mai rau de site-uri ce vand poze). Cred ca in curand se va umple de spam.
Inainte sa postati sa schimbati limba in romana pentru ca va traduce automat postul in limba setata (default engleza).
Deja am primit 2 like la postul acela idiot
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Nu prea inteleg care este treaba cu cele opt pagini. Daca sunt doar acelea indexate inseamna ca oricate linkuri exista acolo nu vor avea valoare pentru ca nu sunt indexate? Intreb si eu nu dau cu parul asa ca nu sariti pe mine va rog
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează īn acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)