Chiar asa de tare iti doresti sa ajungi in market place, incat e nevoie sa dezgropi topicuri vechi de 3 ani?
Chiar asa de tare iti doresti sa ajungi in market place, incat e nevoie sa dezgropi topicuri vechi de 3 ani?
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Ce te face sa crezi ca ma uit la data ultimei postari? Daca topicul este interesant, iar eu pot comenta (in conformitate cu regulile forumului), de ce nu?
Si... am ajuns, din intamplare, pe acest topic, am vazut ca nu pot sa postez, iar cand m-am uitat la numarul de posturi, nu-mi venea sa cred ca sunt doar 9. Si, pana la urma, seopedia is dead? Sau de ce ultimele topicuri sunt "vechi de 3 ani"? Asta nu-mi iese la socoteala...
Ultima modificare făcută de sapioit; 15th June 2013 la 17:59. Motiv: Am uitat sa precizez care "acest topic"...
Hai ca ai 19....mai ai nitel....
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Ultima modificare făcută de cRadu; 15th June 2013 la 18:28.
Nu am luat pe nimeni de prost. Daca se simte cineva, problema lui. Ideea e ca eu chiar nu ma uit la data ultimei postari. Atata timp cat este pe prima pagina a categoriei respective, ori e sticky topic, ori este thread recent. In caz contrar, ar insemna ca forumul moare incet-incet. Ma insel? Oricum, eu am incercat sa postez numai la topicuri care ma afecteaza direct (intr-un mod sau altul) si numai daca am ceva de spus.
Cat despre Blekko, ar fi interesant daca ar permite userilor sa aleaga in ce culori sa fie site-ul... sa zicem {rosu, portocaliu, albastru, verde gri} x {alb, negru} x {predominant culoarea 1 si fundal culoarea 2, predominand culoarea 2 si fundal culoarea 1} = 20 de style-uri, de care userii ar putea profita, pentru ca site-ul sa fie pe placul lor.
Ar fi interesant de vazut ceva de genul, in site-urile mari, actuale. Ma refer la cele la care se poate... sa nu aleaga admin-ul culorile site-ului, ci clientul...
Daca privesti cu ATENTIE pe forum in partea de sus stanga este New Posts iti poate fi de ajutor in a vedea posturile noi din acest forum.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)