Mie, ca vizitator, nu prea imi place "chestia aia unde scrie ."check out my slashtags:"." ce rol are ?
in rest este complet din punctul meu de vedere.
Mie, ca vizitator, nu prea imi place "chestia aia unde scrie ."check out my slashtags:"." ce rol are ?
in rest este complet din punctul meu de vedere.
limba romana interpreteaza ca italiana...
Are niște unelte care nu par a fi momentan foarte relevante. În rest... nu e extraordinar de util. Poate pe viitor o să mai adauge ceva feature-uri ”noi”. Dar cred că e prea mare BUZZ degeaba. Aaa, și încă ceva: brand-ul e cam nereușit![]()
Da, imi place ideea cu duplicate content. Ne poti spune pe ce criterii studiaza daca un site are duplicate content ?
Am introdus site-uri cunoscute si cam toate cica au o gramada de duplicate, nu inteleg cum calculeaza.
placuta interfata precum si statisticile pe care si le-au propus sa le afiseze. Momentan a indexat doar cateva pagini dintr-un site de care ma ocup. Sunt curios cat de performant o sa ajunga. Daca datele prezentate vor avea acuratete clar va interesa cel putin pe cei ce fac SEO.
Am un blog de afiliere blog Comparix dar si site Comparix.
ideile sunt bune insa mai au mult de munca la el iar viteza lasa de dorit (probabil au totul in state)
cum or calcula indicele lor site rank ? sigur nu este corelat cu traficul, pare a fi o chestie corelata oarecum cu pagerank-ul (asa ar fi si logic)
The Blekko SEO Guide You’ve Been Waiting To Read
Promitator pana acum. Parca totusi informatiile astea date gratuite nu par a fi ceva obisnuit pe online... am ceva dubii.The SEO information that Blekko offers includes:
* inbound links – I’ll talk about how reliable Blekko Inbound link data is and it’s use as a linkbuilding and competitive analysis tool
* anchor text distribution data – you were only able get this information by paid subscription prior to bekko…that I know of…
* duplicate content data – not only shows you where the duplicate content on your site is but also who is jacking your content as well, will talk more about this one more below.
* site comparison feature – useful for spotting canonical issues, comparative analysis, and linkbuilding research, discussed in more detail below
* pages indexed by blekko – Blekko only has about a 3 billion page crawl next to Google that pathetic….I don’t think anyone will be trying to rank in blekko.
* crawl data – this is good for telling how old the data blekko is providing may be, older more trusted sites get crawled more completely and more frequently then small sites. This is a good way of testing the reliability of the data, especially because Blekko’s data is so incomplete.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Totusi, ideea e ca blekko a punctat unde bing n-a reusit. Mie, Blekko mi-a gasit rezultate utile in peste 5 cautari, in care bing n-a gasit nimic... absolut nimic.
Oricum, mai e de munca la el. Mai trebuie sa introduca si alte instrumente utile O fi el tehnic, da' si un user normal se poate descurca cu el. Iar asta este un plus, nu un minus.
Si unde mai adaugam si interfata, care vine ca un refresh, fiind in trend cu noutatile, in materie de webdesign.
Dar, personal prefer chestia aia de pe homepage, cu cele mai cautate lucruri (presupun), carora le arata si imagini.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)