Am si eu un banner pus pe un blog generalist insa e un banner cu un produs it in valoare de peste 1500 RON iar primul comision facut de la acel banner este de 18 RON si nu inteleg de ce. Are cineva vreo idee? multumesc.
Am inteles, multumesc. Credeam ca odata accesat bannerul primesc comision daca va cumpara acel produs (afisat pe banner).
Cel mai nasol moment e atunci cand iesi din top cu doar cateva ore inainte de fluierul final: Fashion sau IT&C? Care sunt cei mai performanti afiliati? - iChallenge - 2Parale
Eu am crezut ca cei care au terminat in top 10 pe 18 noiembrie nu mai au cum sa iasa din top pentru ca acest lucru ar insemna ca si valoarea totala a comisioanelor inregistrate sa se schimbe si multe altele, dar se pare ca m-am inselat. E cam ciudat totusi, dar daca asa au hotarat cei de la 2parale, asta e!
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Pai de unde stii ca au iesti unii si au intrat altii?
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Am urmarit si eu, dar am pierdut sirul cu atatea concursuri, nu stiu cand a fost fluierul final sau daca a fost, ca in pagina respectiva nu scrie nimic despre datele de aprobare.Lipseste INFO BOX-ul
Daca nu a trecut de final, acum sunt in clasament doar comisioanele aprobate din IT, respectiv Fashion...si tind sa cred ca nu s-a terminat, contorul timp inca merge!
ASA ca @Dragos cursa nu este pierduta![]()
Cum stați cu aprobarea comisioanelor prin 2parale de Black Friday? Eu stau jalnic și mi să nu mi le respingă pe toate până la urmă.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)