Pagina 197 din 577 PrimulPrimul ... 97147187195196197198199207247297 ... UltimulUltimul
Rezultate 1.961 la 1.970 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

klaucs este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    1st February 2011
    Locaţie
    Buzau
    Vârstă
    41
    Posturi
    95
    Putere Rep
    28

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Observ ca multi advertiseri isi canalizeaza imaginatia mai mult spre moduri de a pacali afiliatii. Mai mult, 2parale incurajeaza practici de genul. Si sa nu aud texte similare cu "cauta alt advertiser" ca nu asa se rezolva problema.
    Pe viitor advertiserii mari isi vor face sistem de afiliere propriu (vedem inceputul) iar in 2p vor ramane cei care vand pana la 30 de produse din care jumatate nu-s in stoc. Se mizeaza pe multumirea advertiserilor mult prea mult.

Mihai Petroff este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    12th March 2012
    Posturi
    102
    Putere Rep
    32

Implicit

klaucs, nu vrei mai bine un feed de ceasuri?

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    51

Implicit

Un nou val de reduceri din partea evoMAG.ro:

In total sunt 7 respinse si 2 aprobate, asa dintr-un foc. Sa tot faci afiliere
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

Stefania Trandafir este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    18th June 2012
    Posturi
    550
    Putere Rep
    36

Implicit

De la Flanco:"incepand cu data de 29.11.2012 si pana pe 31.12.2012, toti afiliatii care au acumulat click-uri in data de 23.11.2012 vor beneficia de un comision de 4% la toate produsele comercializate de catre Flanco." ...asta daca veti avea site-ul in viata
    Iar exprimarea este interpretabila: Vom beneficia doar de 1 comision de 4% si celelalte comisioane vor fi calculate normal )
    Ma intreb cine mai promoveaza in mod special un astfel de advertiser? care de Black Friday a fost mort, de ce as crede ca acum totul va fi ok?
    Flanco de ce nu va luati si angajamentul ca site-ul vostru o sa fie functional? voi ce riscuri va asumati?

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de klaucs Vezi Post
    Buna!

HCV International S.R.L. a APROBAT un comision de 0.0 RON in campania WatchShop.

Istorie:
    ------
    comision modificat din 15.17 RON in 0 RON

E mai frumos asa decat sa respingem...
    2parale ar trebui sa sanctioneze astfel de practici

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de Stefania Trandafir Vezi Post
    De la Flanco:"incepand cu data de 29.11.2012 si pana pe 31.12.2012, toti afiliatii care au acumulat click-uri in data de 23.11.2012 vor beneficia de un comision de 4% la toate produsele comercializate de catre Flanco." ...asta daca veti avea site-ul in viata
    Iar exprimarea este interpretabila: Vom beneficia doar de 1 comision de 4% si celelalte comisioane vor fi calculate normal )
    Ma intreb cine mai promoveaza in mod special un astfel de advertiser? care de Black Friday a fost mort, de ce as crede ca acum totul va fi ok?
    Flanco de ce nu va luati si angajamentul ca site-ul vostru o sa fie functional? voi ce riscuri va asumati?
    Partea amuzanta este ca comisioanele venite in urma click-urilor cand site-ul nu apar cu o data de refer a click-ului, eu am astfel de comisioane. Asa ca nu vor da nici un comision. Sau poate la unii norocosi vor fi cu 4% dar respinse
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    51

Implicit

Un bonus si de la QuickMobile: "quickmobile.ro
    a RESPINS un comision de 99.19 RON in campania QuickMobile.ro.
    "
    Daca nu-l respingeau se aproba automat. S-a facut putin tam-tam, au iesit din 2Parale pe usa din dos, au promis ca vor recompensa afiliatii (cu mine nu au vorbit nimic, dar stiu ca se purtau discutii) si au tacut pana acum cand au aplicat aceeasi tactica, de cat sa se aprobe automat mai bine il respngem ca si asa nu mai conteaza. Mai am vreo 3-4 comisioane la ei si mi-am luat gandul de la ele.
    Problema e ca am un comision din luna septembrie care initial a fost respins, apoi a fost trecut ca aprobat, dar nu a fost platit inca. Ce naiba sa mai inteleg?
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

Cristian D este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th May 2012
    Locaţie
    Pitesti
    Vârstă
    34
    Posturi
    293
    Putere Rep
    0

Implicit

Alte retele romanesti de afiliere serioase mai exista? Ca din plangerile multora 2parale pare sa fie locul de joaca al unor baietasi carora putin le pasa de afiliati...

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    61

Implicit

altex,profitshare, piata digitala (imi place ca dupa ce ai depasit pragul minim si ai solicitat plata a doua zi o ai in cont) si cj.com(setezi pragul minim si apoi iti fac trasfer in cont in euro) Cj au politica mai restrictiva
    Commission Junction is currently investigating your account and has the following inquiries regarding your promotional methods. Please provide a detailed explanation as to how you are driving traffic to advertisers in the network and how does traffic reach your site > > Please respond by replying to this specific e-mail within 5 days of the mailing date. Failure to respond shall be deemed an admission of liability and acceptance of this letter as 15 days notice of termination, and may result in Commission Junction exercising its right to terminate the Commission Junction Publisher Service Agreement 15 days from the date of this written notice or sooner. >Please note that current or pending payout(s) may be placed on hold pending notification from you and Commission Junction’s confirmation of your full compliance.
    Dar daca respecti termenii si le pui la dispozitie detaliile pe care le vor, totul e ok. Merita sa incercati toate retelele
    2Parale e de departe cea mai buna in Romania si va spune unu care a incasat peste 50k ron .Daca stai sa vezi doar partile negative si nu incerci profiti de avantaje , e greu sa reusesti oriunde

inscaun este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    30th March 2007
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    42
    Posturi
    878
    Putere Rep
    39

Implicit

Am si eu o intrebare cum pot sa vad pe site la mine daca link-urile de afiliere 2parale numai sunt valabile, adica sa nu iau toate post-urile,link-urile la mana. Ma gandesc ca ar fi trebuit sa se vada undeva in contul 2parale, dar nu exista sau nu vad eu.
    Sunte multe link-uri care acum dau asa Marketing Bazat Pe Performanta (Marketing Afiliat) - 2Parale

Cristian D este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th May 2012
    Locaţie
    Pitesti
    Vârstă
    34
    Posturi
    293
    Putere Rep
    0

Implicit

Pe cj.com poti revinde produse din magazine online din Romania? Habar n-aveam...
    Citat Postat în original de avram Vezi Post
    altex,profitshare, piata digitala (imi place ca dupa ce ai depasit pragul minim si ai solicitat plata a doua zi o ai in cont) si cj.com(setezi pragul minim si apoi iti fac trasfer in cont in euro) Cj au politica mai restrictiva Dar daca respecti termenii si le pui la dispozitie detaliile pe care le vor, totul e ok. Merita sa incercati toate retelele
    2Parale e de departe cea mai buna in Romania si va spune unu care a incasat peste 50k ron .Daca stai sa vezi doar partile negative si nu incerci profiti de avantaje , e greu sa reusesti oriunde

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •