Rezultate 1 la 10 din 4136

Subiect: Afiliere Emag ProfitShare

Afișare hibrid

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    52
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    52

Implicit

Citat Postat în original de LensFlare Vezi Post
    In concluzie pe 30 iunie 2013 se inchide profitshare.emag.ro si se muta tot pe profitshare.ro
    Priveste partea plina a paharului, mai avem 27 de zile in care putem genera comisioane cu tva si putem cere vouchere, iar apoi vine vacanta, mergem si noi la mare, la soare, la munte, etc.
    In alta ordine de idei iar au disparut banuti din cont, am dat mail la support din nou, cred ca se bat cap in cap niste lucruri de se intampla asta, dar am incredere ca se vor rezolva ca si saptamana trecuta.
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

fanetrotil este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    20th May 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    14
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Dragos Bunea Vezi Post
    Priveste partea plina a paharului, mai avem 27 de zile in care putem genera comisioane cu tva si putem cere vouchere, iar apoi vine vacanta, mergem si noi la mare, la soare, la munte, etc.
    In alta ordine de idei iar au disparut banuti din cont, am dat mail la support din nou, cred ca se bat cap in cap niste lucruri de se intampla asta, dar am incredere ca se vor rezolva ca si saptamana trecuta.
    Și mie mi-au dispărut comisioanele. Nu mult, vreo 34 de lei, dar procentual față de nivelul câștigului curent însemnau 85%

Le-am dat mail la suport sâmbătă, mi-au răspuns azi dimineață și cică se lucrează la depistarea situației mele și fac eforturi să afle dacă a fost ceva în neregulă A rămas în plop. Deci, spre deosebire de data trecută, de data asta habar n-aveau

Apropos, e ceva de la mine sau sezonalitate sau rata de conversie a scăzut foarte mult în profitshare în ultimele 1-2 săptămâni?

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    61

Implicit

Citat Postat în original de fanetrotil Vezi Post
    Și mie mi-au dispărut comisioanele. Nu mult, vreo 34 de lei, dar procentual față de nivelul câștigului curent însemnau 85%

Le-am dat mail la suport sâmbătă, mi-au răspuns azi dimineață și cică se lucrează la depistarea situației mele și fac eforturi să afle dacă a fost ceva în neregulă A rămas în plop. Deci, spre deosebire de data trecută, de data asta habar n-aveau

Apropos, e ceva de la mine sau sezonalitate sau rata de conversie a scăzut foarte mult în profitshare în ultimele 1-2 săptămâni?
    fa si tu o comanda de test ... eu am facut ceva cumparaturi la emag si nu a aparut comisionul ,oricum un ma interesa
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 3 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 3 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. voucher emag
    De prodan_13 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 26th January 2010, 15:04
  2. SPAM: eMAG.ro (din nou!)
    De c_n_m în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 5th July 2007, 08:55
  3. eMag.ro
    De Diana în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 19