Salut, incerc cu disperare sa platesc si eu cativa banuti (100 lei in prima faza, ca sa ma prind cum functioneaza) sa bag un site la adwords...
Aleg LEU romanesc la moneda in care platesc, aleg Romania si ce mai trebuie.. bag la detalii de plata optiunea de "preplatit" (alimentez si ei sug de acolo) si detaliile card-ului Visa (un Visa Business Electron de la Transilvania, pe persoana juridica, care garantat merge - am mai platit in US cu el, pe net, acum vreo 2 saptamani).
De fiecare data in schimb cand ii dau suma cu care vreau sa alimentez contul (ex: 100 lei) imi tot afiseaza ca
" Nu v-am putut autoriza o plată pe cardul dvs. de credit. Vă rugăm să încercaţi să faceţi o altă plată, mergând la pagina dvs. Faceţi plăţi. Dacă este nevoie să vă actualizaţi detaliile de plată înainte de a încerca o altă plată, vă rugăm să mergeţi la pagina dvs. cu Preferinţe de facturare. Luaţi notă că, dacă balanţa dvs. ajunge la zero, sistemul nostru opreşte automat afişarea anunţurilor dvs. până când veţi face o altă plată."
Voi cum procedati? ce drak are, acolo zice ca visa e ok... Visa sau Mastercard..
Merci.