Salut,

Am fost acum cateva zile la contabila cu actele printre care si 3 facturi de la AdWords.
Am ceva nelamuriri in ceea ce priveste facturile emise de Adwords si inregistrarea lor.
Contul l-am facut business dar firma este neplatitoare de TVA.
In Adwords este optiunea de a nu baga VAT number link insa pe factura imi apare * Services subject to the reverse charge - VAT to be accounted for by the recipient as per Article 196 of Council Directive 2006/112/EC DIn cate am inteles de la contabila pentru taxarea inversa a TVA-ului trebuie sa fiu platitor de TVA ... as dori cateva lamuriri daca se poate.
Am gasit ceva aici link insa tot sunt in ceata.

La fel am primit un raspuns de la cineva: Dacă te înscrii în Registrul Operatorilor Intracomunitari vei primi de la ANAF un "Certificat de înregistrare în scopuri TVA" cu nou cod de înregistrare fiscală prin care vei deveni plătitor de TVA 0%
sau Persoanele impozabile si persoanele juridice neimpozabile care efectueaza achizitii intracomunitare ce nu depasesc plafonul de 10.000 euro la cursul din data aderarii nu au obligatia inregistrarii in scopuri de TVA conform art. 153 indice 1 din CF si nici in Registrul Operatorilor Intracomunitari.
Deci daca nu depasesc 10.000€ pe an la adwords nu sunt nevoit sa ma inscriu?

A mai trecut cineva prin asta? Daca da care ar fi solutia sau solutiile?
Multumesc.