Am primit un voucher dar nu stiu cum se foloseste sistemul. Cum sa fac sa-l utilizez?
Am primit un voucher dar nu stiu cum se foloseste sistemul. Cum sa fac sa-l utilizez?
Creezi un cont pe adwords, apoi te duci la plati, adaugi voucher-ul apoi creezi anunt, pui cuvinte cheie si astepti sa vina lumea pe site.
Detin un site de suflet despre Animale de companie poate vrei link-uri sau advertoriale pe el!
Nu e chiar asa usor, pe langa voucher iti mai trebuie si bani ca sa poti initia o campanie, mai bine iei legatura cu cineva care se pricepe sau daca nu vinzi la careva care ii foloseste la ceva.Creezi un cont pe adwords, apoi te duci la plati, adaugi voucher-ul apoi creezi anunt, pui cuvinte cheie si astepti sa vina lumea pe site.
Nu neaparat! Am primit vouchere de la ei si nu am avut nevoie de 1 cent pentru activare (am uitat sa mentionez, trebuie sa dai plata manuala) si am cumparat si sute (poate chiar mii de vouchere) si niciodata nu am avut nevoie sa depun bani.
Detin un site de suflet despre Animale de companie poate vrei link-uri sau advertoriale pe el!
Fiti mai expliciti. Platesc sau nu?
Dai plata manuala, bagi nume, adresa toate cele, apoi iti apare sa bagi voucher (sau te duci la plati si bagi voucher-ul). Si nu o sa-ti ia nimic.
Si e sigur ca nu-mi va lua nimic in plus?
Daca tu ii bagi adresa si nume, si nu ii bagi card de unde crezi ca o sa-ti ia banii? Fa ce ti-am zis si ai sa vezi ca e totul ok!
Help!!!!! Este normal sa imi ceara adresa si numarul de telefon?
Da, asa fac, daca iti e frica dale pe ale lu' vecinu...
Oricum nu te suna si nu te viziteaza.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)