Da Mike, ai dreptate, am fost cam suparat azi pe cei de la AdWords fapt care mi-a amitit de alte intamplari neplacute din trecut cu ei, cand spre exemplu pe o nisa erau foarte multe clicuri frauduloase, iar ei nu au despagubit decat pe cei care au reclamat acest lucru, desi am fost asigurat in mod repetat ca toti cei care au fost pagubiti si care aveau reclame pe nisa aceea (pe Google search results pages) vor fi despagubiti. Sincer nici acum nu cred ca au fost despagubiti toti, desi ei te asigura ca in momentul in care afla de asa ceva vor face toate verificarile necesare si vor despagubi pe toti cei pagubiti: https://adwords.google.com/support/a...en&answer=6422 . Insa acesta este un subiect in care nu as vrea sa intru, pentru ca mi-a creat destula frustrare si uluire la momentul respectiv. De atunci am cam ramas cu impresia ca daca esti destul de prost iti vor lua banii si nu isi vor da silinta sa te ajute, chiar daca esti deosebit de politicos.
Revenind la subiect, as vrea sa spun ca nu sunt de acord cu practica asta de a afisa un anunt in "modul" eligibile in felul asta. Ar trebui sa poti sa pui un nou anunt si sa-l lasi pe pauza pana este aprobat sau respins (indiferent), altfel metoda de mai sus mi se pare total in dezavantajul clientului... Daca nici in printscreen-ul de mai sus nu se vede clar ce se intampla cu un anunt care sta cu statusul de "eligibile" mai multe zile, nu cred ca exista o alta dovada mai evidenta.
Si da.. ai dreptate, prin "search" m-am referit la ceea ce in mod oficial se numeste Google (search results pages) si nu la Search Network.

Răspunde cu citat