Salut Cristi, pentru mine nu era problema asteptarea, pentru ca aveam deja aunturi care functioneaza foarte bine. De asemenea nici faptul ca aproba sau resping anunturile nu o consider o problema - pentru ca e normal sa mai gresim si poate cateodata incercam sa ducem pana la limita un anunt in speranta ca va performa mai bine. Iar cand am zis ca e normal sa mai gresim i-am inclus si pe cei de la AdWords. Daca ar fi sa vorbim concret, diferenta dintre noile anunturi si cele vechi (aprobate) era un semn de puctuatie (in loc de cratima am pus punct la sfarsitul unei linii). Dar asta prefer sa nu dezbat aici si sa ramana caz inchis cum am zis mai sus.
Ceea ce m-a deranjat este ca atat timp cat un anunt sta pe eligibile pe o campanie Google (search results pages), nu prea ai control asupra lui, iar daca perioada asta se lungeste deosebit de mult, practic anuntul ala ajunge sa adune un istoric foarte prost.
Printscreenul din primul post este de duminica sau luni... dar la momentul la care au respins anunturile cifrele erau altele - se adunasera deja peste 250 de afisari cu un ctr de aprox 1%.

Răspunde cu citat