Am specificat in post ca e setat numai pe search si oricum se vedea si din screen shot. Iar faptul ca trebuie aprobate manual, nu intaleg de ce trebuie sa imi afecteze mie anunturile. Mai bine sa nu le afiseze deloc pana le aproba, decat sa le afiseze in halul asta... deja ctr-ul a scazut sub 1% si scade in continuare pentru anunturile respective. Eu pierd clicuri importante si potentiali clienti de fiecare data cand imi afiseaza anunturile eligibile. Cred ca am fost destul de clar acum
Acum urmaresc si qs pe cuvinte... sper sa nu imi scada si ala ca atunci e chiar nasol.
A venit si raspunsul de la ei... cica s-au gandit asa de mult sa vada daca nu incalca vreo regula si (din cauza ca i-am deranjat cu intrebari) le-au respins pentru ca Google poate refuza orice anunt sau poate opri orice campanie publicitara oricand si pentru orice motiv... Bineintales ca asta nu a fost singurul motiv si au dat si un motiv "eligibil" din punctul lor de vedere, dar cred ca problema a fost mai mult faptul ca le-am trimis email sa ii intreb ce se intampla. Nu stiu de ce pe alte tari nu sunt probleme din astea, numai pe Romania mai vroia unu sa imi opreasca o campanie pentru ca nu intalegea (dupa ce i-am explicat de doua ori) cum am obtinut niste link-uri speciale cu parametrii pentru placements...
Asadar caz inchis (din punctul meu de vedere).
Pt. moderatori: Scuze ca am postat unde nu trebuia, dar e confuz cateodata faptul ca adwords nu este in sectiunea SEM

Răspunde cu citat