Clar Cupon interesant :p
Asteptam historyu ala
Multam Anticipat .
Clar Cupon interesant :p
Asteptam historyu ala
Multam Anticipat .
Si eu...
Eu am incercat sa fac un cont, dar n]Postat în original de Krumel @ May 3 2006, 07:18 AM) [post=14211
Despre ce este vorba?
:mellow:
[/QUOTE]
Eu am incercat sa fac un cont, dar nu am primit nici un cupon ...
Din cate am inteles, cupoanele le dau cei de la Google la conferinte, la evenimente in general, sau cand au ei o lansare, ceva... Deci, cred ca MattCuts are cupoane de la evenimente... Sa il asediem cu cereri...![]()
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
50€ cuponul lam postat mai sus. Dureaza 2-3 zile pena vine pe mail. Sa fie toata lumea fericita. Cine vrea sa imi multumeasca poata sa puna un link catre una dintre siturile mele![]()
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
Multumim mult de linkuri. Am trimis cererea, sa vedem in cat timp se activeaza si daca mai merge.
Boingeanu Ben
In goana mea dupa cupoane am mai reusit sa gasesc si pentru overture cupoane de 50 euro, am blogat detaliile. Am revizuit si linkurile pentru Google AdWords Coupons, eu mi-am lansat deja doua campanii de test pe cupoanele respective.
Interesant este ca la unul dintre conturi cuponul a fost de 100€. Am verificat de nspe ori si e intradevar de 100 €. Poate mai noroceste Google si pe alti publisheri.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
La mine inca nu a ajuns nimic... probabil nici nu cred ca mai ajunge...![]()
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Se pare ca la ala de pe 3 mai nu am primit nici un raspuns, poate vine acuma, ms fain din nou.
Boingeanu Ben
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)