Am nevoie de cineva care sa ma ajute sa configurez o campanie de adwords pentru site-ul din semnatura..
fac cinste
Id mess: c_george25
Am nevoie de cineva care sa ma ajute sa configurez o campanie de adwords pentru site-ul din semnatura..
fac cinste
Id mess: c_george25
Am un Catalog afaceri
Poate unora nu le place place domeniul.
Cum sa te ajute? Doar pentru configuratul unei campanii (ceea ce as zice ca e extrem de usor si ca respectivul nu ar tb decat sa iti citeasca inca o data instructiunile) sau sa te ajute sa optimizezi dpdv al costurilor si al eficientei o campanie? Pentru a doua parte e mai greu ca trebuie sa ii dai acces la cont, cont ce este asociat unui card ce probabil are niste bani pe el ...
Plus ca a doua parte si costa.![]()
Nu cred sa-ti faca nimeni o campanie Adwords, mai ales pentru un site de gambling, gratuit. Forumul e pentru informatii tip DIY (do it yourself) nu pentru DIFM (do it for me).Intreaba aici ce nelamuriri ai, punctual, si probabil o sa te ajute lumea.
Daca inteleg eu bine, tu ceri de fapt servicii complete. Asa ceva nu se poate face decat dupa o discutie aprofundata despre obiectivele tale.
N-am stat sa vad exact ce face situl respectiv, dar s-ar putea sa ai probleme cu adwords.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)