vreau sa derulez o campanie numai pe Bucuresti. Acum un an exista optiunea asta,dar acum nu mai gasesc decat tara (Romania).
Se poate targeta numai pe Bucuresti? Si unde este optiunea?
Multumesc.
vreau sa derulez o campanie numai pe Bucuresti. Acum un an exista optiunea asta,dar acum nu mai gasesc decat tara (Romania).
Se poate targeta numai pe Bucuresti? Si unde este optiunea?
Multumesc.
Nu stiu daca poti face asta. Incearca sa folosesti si cuvantul "Bucuresti" atunci cand iti alegi expresiile pentru care doresti sa promovezi site-ul (ex. Rent a car Bucuresti - in cazul asta oricum 95% din clienti vin din afara orasului).
Ultima modificare făcută de alinalin0; 5th April 2010 la 00:35.
Mergi in Settings > Locations and Languages > Locations > Edit > Custom. Aici adaugi Bucuresti si pui o raza de n Km. Si uite asa ai o campanie pe Bucuresti.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
E asa cum a spus Krumel, dar din pacate nu functioneaza. Am setat eu de mai multe ori si majoritatea "comenzilor" erau din Arad, Timisoara, Iasi etc.
Am folosit, candva mergea...ar trebui sa mearga si acum.
"Comenzile" ar fi putut fi organice? Oricum, de testat..
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Teoretic se poate. Practic... dumnezeu cu mila. Totul depinde de posibilitatea de a asocia un ip cu o anumita localitate.
Mersi Krumel, tocmai pe Custom nu intrasem E ceea ce cautam.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)