Am primit azi un mail, prin care am fost anuntat, ca datorita apartenentei Romaniei (si Bulgariei) la zona Euro, de acum incolo, va trebui sa platesc TVA cand fac publicitate prin AdWords!
Am primit azi un mail, prin care am fost anuntat, ca datorita apartenentei Romaniei (si Bulgariei) la zona Euro, de acum incolo, va trebui sa platesc TVA cand fac publicitate prin AdWords!
corect, insa DOAR daca erai declarat firma.
Persoanele fizice nu plateau. Acum Google a anuntat ca a trecut toti customerii by default ca entitati comerciale [aka firme].
Insa cine doreste, poate face "request" sa fie trecut inapoi, ca "fizica" [site non-comercial, adica]
AmFostAcolo.ro impresii, fotografii hoteluri si destinatii de vacanta
Grafice detaliate temperaturi multianuale Egipt, Tunisia, Turcia etc
Am primit si eu mesajul. Sunt un pic confuz. Cornel, tu te referi la asta? Adica sa fii trecut inapoi ca "pers fizica" si sa platesti TVA irlandez de 21,5%?
Dacă nu sunteţi de acord cu clasificarea contului dvs. ca şi comercial şi consideraţi că nu acumulaţi câştiguri economice de pe urma utilizării serviciului Google AdWords, va trebui să contactaţi serviciul pentru clienţi AdWords la adwords-support@google.com în vederea modificării statutului dvs. fiscal. După ce faceţi acest lucru, costurilor dvs. AdWords li se va adăuga automat valoarea taxei TVA irlandeze de 21,5%.
Cauti ceva de inchiriat sau produse Apple?
@clawbc, acuma sunt si eu confuz :-).
Adev e ca am citit in fuga textul, eu intelesesem - din cel in engleza, parca - invers, cum ca firmelor li se adauga TVA...
Lucru care parca nu suna bine, totusi, pentru ca firmele factureaza intre ele FARA tva...
In fine, nu stiu, nu m-a interesat prea mult subiectul.
AmFostAcolo.ro impresii, fotografii hoteluri si destinatii de vacanta
Grafice detaliate temperaturi multianuale Egipt, Tunisia, Turcia etc
iti dai seama ca e ceva pudret la mijloc, poate cineva nu a trimis un mail cum trebuia, a gresit redactarea, ceva de genul![]()
Gazduire Domenii - gazduire web Romania
O firma platitoare de TVA ce cumpara un produs dintr-o rata membra UE va primi factura fara TVA.
Unei firme neplatitoare de TVA sau unei persoane fizice i se va factura cu TVA.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)