Am lista de directoare românești gratuite și o unealtă pentru căutare de utilizatori în rețelele sociale românești.
Concluzii:
- click dreapta pe reclame nu este contorizat
- reclamele care sunt blocate de adblock plus nu sunt contorizate, deci un user care are instalat acest plugin nu va genereaza inutil impresii.
foarte tare
se pare ca google nu e asa bulangiu cum credeau unii.
multumesc will.
"Wise man talk because they have something to say. Fools, because they have to say something."
Eu ma asteptam la rezultatele astea, dar nu am avut nicio data curiozitatea sa le testez.
Intrebare stupida: Tu cum utilizezi functia de copy link location? Din tastatura cumva?!
will a fost destul de explicit. Nu contorizeaza nici un clik dreapta, asta rezultand la necontorizarea copy link location. Daca respectivul e asa de stupid, sa si dea paste in address bar si enter, asta-i treaba lui. Daca vrei sa ajungi la pagina respectiva si sa nu-ti fie contorizat clickul, copie doar pagina respectiva din linkul adsense, si pe urma o scrii in address bar.
"Wise man talk because they have something to say. Fools, because they have to say something."
ok. ma bucur ca ai inteles.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)