se pot face plati adsense si prin cont bancar? daca da nu stiam .iar la mine in cont nu apare decat WU si celelalte 2 optiuni cec.
se pot face plati adsense si prin cont bancar? daca da nu stiam .iar la mine in cont nu apare decat WU si celelalte 2 optiuni cec.
si eu tot WU si cele 2 tipuri de check am. probabil wire transfer e valabil doar pentru conturile bussines (stiu ca cei care au bussines nu pot opta pentru WU)
modalitatile de plata difera in functie de tara din care e utilizatorul. In romania nu merge decat prin WU si cec.
noi romanii..
oricum noi sa fim super multumiti ca avem wu.
In AdSense help center gasesti toate detaliile (vezi in sectiunea Payments -> Payment Options) - urmeaza linkurile catre diversele modalitati de plata pentru a vedea in ce tari sunt disponibile.
In momentul de fata, publisherii tip business cu adresa in Romania pot opta doar pentru cecuri (rapide sau nu), iar cei de tip individual au cecuri + WU. WU nu accepta plati catre beneficiari de tip firma, de unde si restrictia impusa de AdSense.
Stiu ca au lansat nu demult EFT in faza beta pentru publisherii din Ungaria, asa ca probabil e 'pe teava' si pentru noi. Fingers crossed![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)