pe unul din siteuri am avut si eu ceva de genul 4 la legatura 0.02 centi, de mai multe ori! ori cineva saboteaza ori :-s
@c0s daca de obicei aveai 42 de clickuri si o suma mai mica atunci nu e nici o problema, daca de obicei ai 3 clickuri si azi ai 42 atunci e cazul sa te ingrijorezi.
Si referitor la scadere si eu am observat o scadere cam de 30% chiar din ziua in care s-a facut paymentul. Poate e o coincidenta, sau poate sunt legate intr-un fel ce-mi scapa.
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.
pai la mine e cazul al doilea. Pe site-ul asta de obicei am 0 clickuri. Cum am spus abia l-am lansat. Poate fi doar un rauvoitor sau ceva. Oricum am dat mail la Adsense sa vedem ce zic. Oricum ma tenteaza din ce in ce mai mult sa-mi mut toate site-urile pe Bidvertiser. Voi ce ziceti ?
Later Edit: Acum nu stiu daca e de la mine sau nu, dar nu mai imi merge nici un site google ( docs, analytics) . Se poate sa-mi de aban pe intreaga retea google?![]()
Ultima modificare făcută de c0s; 1st April 2008 la 22:01.
Urpy Pics -> Poze diverse | Ufriend Forum -> Forum general
Big, care este siteul, daca nu te supara sa ne dezvalui ? E adresat romanilor sau e in engleza ?
R.
Later edit: Apropo, ar putea sa-mi spuna si mie careva, din propria experienta, daca are idee cam ce venit ar putea aduce un site (sa spunem ceva gen portal) cu useri foarte omogeni din punct de vedere al varstei, sexului, educatie.. etc,site doar pentru limba romana cu un trafic de aprox 10.000 unici pe zi, din AdWords ? (incercati sa ignorati chestii de genu: depinde cate bannere ai, unde le pui )
Merci
R.
Ultima modificare făcută de rollo; 2nd April 2008 la 18:12.
cred ca depinde mult daca e in engleza sau in romana, eu am avut 2 situri unul in romana si unul in engleza cam cu acelasi nr de vizitatori, intre 60 si 100 pe zi si am avut din 19 clickuri 80 de centi pe cel in romana si la cel in engleza din 4 clickuri am avut 2 dolari![]()
cum este treaba cu clickurile invalide?
click-uri repetate de pe acelai ip(cu aceleasi cookie-uri) sau pe care le-ai dat tu... nu sunt luate in considerare si nu primesti nimic pt. ele (poate doar BAN)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)