din ce stiu eu, o sa primesti banii pe cecurile depuse.
din momentul in care cecul a fost trimis catre tine e al tau ,si chiar daca te suspenda il poti incasa ,plus ca am citit aici pe forum ca cineva incasase banii de pe cec ...dupa ce a luat suspend
meetzah, imi pare rau sa aud lucrul asta.
Asta ar trebui sa ne fie invatatura de minte sa nu ne postam site-urile care aduc bani din Adsense...sau sa folosim sisteme de protectie...vazusem cateva interesante.
In general, pentru orice exista o alternativa. Dar probabil nu e la fel de "banos" ca Google.
Fa, pur si simplu, un alt cont si evita postarea link-urilor.
Oricum, e inevitabil sa nu primesti click-uri rau intentionate. Nu esti primul si nici ultimul...iar Google e dezinteresat de a rezolva astfel de "probleme".
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Cristi_XP, mi-ar placea sa ai dreptate, insa eu spun ce scrie la ei pe site:According to our Terms and Conditions, publishers disabled for invalid click activity may not receive any further payment. The earnings on your account will be properly returned to the affected advertisers.
Please also note that we place stop payments on any outstanding checks for accounts that have been disabled for invalid click activity. We ask that you refrain from depositing any checks you may receive in the future, as your bank may charge fees for depositing a stopped check.
De asemenea, referitor la deschiderea unui nou cont:P.S. nu am spus pe nici un forum cat castig din adsense cu situl asta.Please also note that publishers disabled for invalid click activity are not allowed any further participation in AdSense. For this reason, these publishers may not open new accounts.
DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
Meetzah uite ce scrie in limba romana:
Acest s-ar putea lasa loc de interpretari. Nu spune sigur ca CEC-urile vor fi blocate ci ca "s-ar putea" sa fie blocate. De asemenea vorbeste de CEC-urile care ar putea fi depuse dupa blocarea contului. E o diferenta de "nuanta".Potrivit Termenilor şi condiţiilor, editorii dezactivaţi pentru activitate cu clicuri incorecte s-ar putea să nu mai primească nicio plată. Câştigurile contului dvs. vor fi returnate corespunzător agenţilor de publicitate afectaţi.
Reţineţi, de asemenea, că sistăm plăţile pentru toate cecurile restante aparţinând conturilor care au fost dezactivate pentru activitate de clicuri incorecte. Vă rugăm să nu mai depuneţi cecurile pe care le-aţi putea primi în viitor, deoarece banca dvs. poate percepe taxe pentru depunerea unor cecuri oprite.
Dar sunt aproape sigur ca daca ai depus CEC-urile anterior suspendarii contului cu cel putin cateva zile vei primi banii pe acele CEC-uri. Depinde foarte mult de cat de repede "s-a miscat" banca din Romania la care ai depus CEC-urile. Poti cere lamuriri la banca sa vezi situatia lor.
Ar fi pacat sa pierzi banii pe CEC-urile depuse. Acestea au generat venituri anterioare lunii in care "s-ar fi depistat" - in opinia Google - click-urile invalide. Cum am spus intr-un post anterior alte persoane in situatia ta au primit banii pe CEC-urile depuse deja la banca anterior blocarii contului. Oricum, eu iti doresc multa bafta.
Poti crea alt cont foarte usor pe numele unui frate, var, etc. persoana angajata in firma (daca lucrezi pe firma) sau un cont Business. Insa din pacate nu mai poti rula reclame AdSense pe site-ul banat pentru ca va fi inchis din nou contul in momentul cand vei solicita primirea cec-ului.de restabilirea contului nu cred ca mai poate fi vorba
Nu trebuie sa spui cat castigi pentru ca "prietenii tai" sa "te ajute" cu o suspendare de cont. Era suficient ca ai mentionat site-ul pe site.P.S. nu am spus pe nici un forum cat castig din adsense cu situl asta.
Edit:Aş dori să permit unui alt editor AdSense să îşi plaseze anunţurile pe site-ul meu. Va crea acest lucru o problemă pentru contul acelui editor? Este şi site-ul meu dezactivat?
După cum ştiţi, editorilor AdSense li se permite să-şi plaseze anunţurile pe orice site ce ne respectă politicile de program şi Termenii şi condiţiile. Vă rugăm să reţineţi că starea contului unui editor poate fi separată de modul în care un anumit site ne respectă regulile.
Totuşi, dacă descoperim că un cont AdSense al unui editor poate reprezenta un risc pentru agenţii noştri de publicitate AdWords, putem dezactiva respectivul cont pentru a proteja interesele agenţilor de publicitate.
Insa nu stiu cine te-ar ajuta cu un "canal" pe contul sau. Riscul este destul de mare. Totusi daca ai un prieten foarte bun si ar risca pentru tine ... poti castiga din nou bani prin website-ul tau pentru ca a fost suspendat contul pentru click-uri invalide si nu pentru ca website-ul nu a respectat TOS.
Ultima modificare făcută de neo; 15th August 2007 la 20:29.
Am si eu un thread de genul asta. Ce pot sa zic, bine ai venit in clubul celor tepuiti de adsense.
Sincer am si eu o intrebare? Ati auzit de vreun advertiser care sa ia reclama de la AdWords de 1000$ sa zicem si sa primeasca inapoi sau in plus macar 10$ cu motivul ca stiti domnule bani astia sunt din clikuri invalide si vi-i dam inapoi in balanta? NU
Pur si simpu banii astia le raman lor si in caz ca nu stiati la locul unu in lume la fraude nu sunt romanii, noi ne clasam abia pe locul 6, pe locul 1 sunt americanii.
Acum multe luni ma avertizat un prieten, si eu am zis "vai de mine, nu se poate ca o companie ca google sa faca asemenea chesti, sunt companii serioasa"
Adevarul este ca sunt o companie de cacat. Am o problema la vodafone, sun si rezolv problema, am o problma la Banca Transilvania, sun si rezolv problema, Am o problema adsense, sun in america si imi raspunde un robot idiot care imi raspunde ca nu ofera suport telefonic ci doar pe e-mail.
Credeti-ma ca am si sunat in america atunci in disperare de cauza.
Si in plus la mine ori ma lucrat cineva cu mare arta, ori chiar mi-au blocat contul degeaba, pentru ca nu am avut asa o zi mai deosebita in care sa fi curs clikurile/banii peste masura, veneau acoo intre 60-90 de centi pe zi.
Oricum sunt niste hoti imputiti, cine ma cunoaste stie ca eu sunt cinstit si nu suport hoti. Eu nici daca vor vrea ei vreodata sa lucreze cu mine nu cred ca o sa vreau sa lucrez cu ei ca prefer sa pierd decat sa lucrez cu hotii.
Aaaa si ca am uitat sa pun linkul citeste si threadul meu legat de aceleasi probleme ca la tine.
http://forum.seopedia.ro/showthread....-a+furat+banii
Le trimiti mailul de pe contul nou ca ai cumparat domeniul respectiv de la altcineva,ei baneaza contul nu siteul deci e ok cred...sau faci un permanent redirect catre alt domeniu si mentii continutul ,nu cred ca pierzi ceva din asta !
Tocmai am patit-o si eu. Nu stiu de ce dar pe mine m-a bine-dispus chestia asta. Facusem 100$ pe care probabil nu o sa-i mai vad niciodata dar faptul ca cineva a dat 581 de click-uri intr-o singura zi numai ca sa ma scoata din program, ma face sa cred ca site-ul meu chiar ii sta cuiva pe creier. Si asta ma face sa ma simt al naibii de bine
. Daca ma gandesc ca in ziua in care s-au inregistrat click-urile nu am avut prea multe IP-uri unice, inseamna ca omul a fost foarte perseverent de a dat atatea click-uri... deci il roadea rau
.
Am trimis un mail la google si sunt curios daca or sa-mi raspunda. As vrea macar sa stiu de pe ce IP s-au dat click-urile dar nu cred ca o sa-mi dea informatia asta.
Nu prea sunt adeptul teoriilor conspirationiste, dar am asa o vaga banuiala ca de la asta mi se trage.
O sa incep sa caut alternative pt AdSense.
Ultima modificare făcută de stefan; 27th August 2007 la 23:29.
@stefan , bine ai venit in club![]()
http://www.google.com/search?num=30&...es&btnG=SearchO sa incep sa caut alternative pt AdSense.
DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)