imi puteti spune si mie, va rog, daca este interzis in TOS-ul de la adsense folosirea in paralel si a altor metode de advertising. Ma refer aici la bannere sau chiar alte servicii asemanatoare google adsense.
imi puteti spune si mie, va rog, daca este interzis in TOS-ul de la adsense folosirea in paralel si a altor metode de advertising. Ma refer aici la bannere sau chiar alte servicii asemanatoare google adsense.
nu, de anu asta(daca nu ma insel) ai voie sa folosesti si alte servici inafara de google ads
Sau poti citi TOS-ul? Este foarte important sa stii regulile atunci cand folosesti serviciul.![]()
Anunţuri şi Servicii Competitive
Pentru a evita confuzia utilizatorului, nu permitem publicarea anunţurilor sau a casetelor de căutare Google pe site-uri de Web care conţin şi alte anunţuri sau servicii formatate pentru a utiliza acelaşi aspect şi culoare ca şi anunţurile sau casetele de căutare Google de pe acel site. Deşi puteţi să vindeţi anunţuri direct de pe site-ul dvs., este responsabilitatea dvs. să vă asiguraţi că aceste anunţuri nu pot fi confundate cu anunţurile Google.
sursa: Politicile Programului Google AdSense
Eu am vazut siteuri cu Adsense si Neogen; zao .ro de exemplu are si google si textad jos; stiu ca ai voie sa ai anumite tipuri de reclame dar nu stiu exact ce fel.
poti sa folosesti si alte servicii in afara de cele de la google, dar sa nu semene cu reclamele google. adica poti sa folosesti un serviciu care afiseaza imagini sau alte jucarele pe acolo.
de ex reclamele neogen si texad de tip text seamana cu cele de la google si cred ca incalca TOS-ul de la adsense.
daca unele le faci rosi si altele albastre normal nu ar mai trebuii sa incarlce tos
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)