Stie cineva un serviciu de fax online bun? nu e neaparat sa fie gratuit... insa nu ar strica![]()
Stie cineva un serviciu de fax online bun? nu e neaparat sa fie gratuit... insa nu ar strica![]()
DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
fax2mail.ro
mail2fax.ro
Tocmai eram in cautarea unui astfel de serviciu.
1 credit = 0.3 RON / pagina
M-am inregistrat, am platit cu cardul 30 RON + TVA ~ 36 RON total (comanda minima este de 100 credite = 30 RON) iar la maxim 2-3 min de la plata mi-au fost activate cele 100 de credite in contul mail2fax.
Inca nu am apucat sa testez insa cu prima ocazie va voi tine la curent despre ce si cum.
Insa din moment ce Cristian Mezei l-a folosit am toata certitudinea ca serviciul este profesionist.![]()
fax2mail.ro folosesc si eu, mi se pare destul de ok
:)
Mda, tre sa-l punem pe Cristian Mezei sa ne foloseasca serviciile(de orice fel), vad ca genereaza conversii, e un brand.![]()
bine spus bruzli)
"Wise man talk because they have something to say. Fools, because they have to say something."
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Mai este si eurovoice.ro care este telefonie VOiP si fax si ce vreti voi! Este destul de meserias serviciu!
Dress up games for girls added every day. New fun and trendy games about fashion, style and glamour.
de ro.popfax.com a auzit cineva?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)