Salut,
De ceva timp ma tot macina o idee: "Ce voi face daca raman fara contul de la Google Adsense ?" Chiar daca folosesc in paralel cu Adsense mai multe retele de afiliere, nici adunate, nu imi aduc venituri ca cele provenite de la Goolge Adsense! As dori sa stiu daca (cu parere de rau) cineva a ramas fara cont (adica a fost inchis din cauza unor clickuri frauduloase etc.)cum a procedat dupa! Mai exact ce alternative mai sunt (pacat ca nu ne putem folosi de programul de afiliere de la Yahoo, din cate mai stiu este disponibil doar in America si Canada) CPC dar sa fie cu text link (adica asemanator cu Adsense) dar castigurile sa fie cat de cat incantatoare? Stiu ca au mai fost discutii pe marginea acestui subiect insa sper ca acest post sa fie dedicat numai acestei probleme!

Răspunde cu citat
!

, cu contul suspendat si unde mai avea si 2500 de $ facuti pe luna respectiva! explicatia a fost una destul de simpla: din cauza unor clickuri frauloase am fost nevoiti sa va blocam si inchide contul, si asta fara drept de apel, fara nici o notificare inainte!