Pagina 3 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 32

Subiect: Click-uri invalide sau neplatite

EnKumber este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th October 2007
    Locaţie
    galati, romania
    Vârstă
    45
    Posturi
    23
    Putere Rep
    0

Implicit

Am patit acelasi lucru, am primit mai multe clickuri decat avceam impresii, m-am autosesizat si am primit raspuns.

Ce le-am trimis eu :
    Buna ziua !

Ieri, 17 iulie v-am trimis un email in legatura cu o incercare de sabotare, o incercare a cuiva ... sa ma scoata din programul adsense. Ieri am primit foarte multe clickuri si acum am observat ca si azi, 18 iulie am primit iar clickuri suspecte pe xxxxxxx si pe xxxxxxxxx !

Va rog sa luati masuri si sa-mi dati o solutie sa elimin acest tip de atac .

Va multumesc !
    si am primit de la ei :

Vă mulţumim că ne-aţi informat despre această situaţie. Vă asigurăm că am notat atenţionarea dvs. şi vom continua să monitorizăm situaţia cu atenţie.

Înţeleg că sunteţi preocupat de păstrarea contului dvs. într-o stare bună şi că doriţi mai multe informaţii despre activitatea recentă din cont. Totuşi, pentru că este necesar să ne protejăm sistemele proprii de detectare, nu putem să vă furnizăm niciun detaliu despre activitatea din contul dvs.

Îmi dau seama că aţi putea avea întrebări şi despre ce face Google pentru a preveni activitatea constând din clicuri incorecte. Trebuie să ştiţi că specialiştii noştri monitorizează cu atenţie clicurile şi impresiile anunţurilor Google în scopul protejării intereselor atât ale dvs. cât şi ale agenţilor noştri de publicitate. Pentru a realiza aceasta, utilizăm atât sisteme automate cât şi revizuiri umane, analizând toate clicurile pe anunţuri în vederea depistării oricărei activităţi de clicuri incorecte care ar putea să mărească artificial costurile unui agent de publicitate sau câştigurile unui editor. Reţineţi că, în conformitate cu Termenii şi Condiţiile noastre, determinarea cazurilor de clicuri incorecte este la discreţia exclusivă a Google.

În final, doresc să vă anunţ că, pe viitor, este posibil să vă ajustăm plata pentru orice zile în care au survenit clicuri incorecte. Aceasta ne ajută să protejăm integritatea programului AdSense şi să credităm în mod corespunzător agenţii de publicitate pentru orice activitate incorectă.

Dacă aveţi întrebări suplimentare, vă rog să consultaţi Centrul de Ajutor aflat la xxxxxxxxxxxx sau să ne contactaţi pe adresa xxxxxx şi vă vom ajuta cu plăcere.

Cu sinceritate,

Ovidiu
    Echipa Google AdSense
    Dupa 1 saptamana sau doua am fost banat ! Am trimis pe putin 10 emailuri dupa. Daca asa inteleg ei sa se ocupe de probleme, sa-mi multumeasca si apoi sa ma baneze. Pai eu zic ca mai bine nu va autosesizati ... sincer !
    Ultima modificare făcută de EnKumber; 18th October 2007 la 11:08.

Cristi_XP este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    2nd March 2007
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    39
    Posturi
    373
    Putere Rep
    36

Implicit

ce tampiti...eu am impresia ca sistemele alea super complicate care supravegheaza...sunt de fapt omuleti care verifica fiecare clic =))

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th October 2007
    Locaţie
    galati, romania
    Vârstă
    45
    Posturi
    23
    Putere Rep
    0

Implicit

cred ca au niste marmote care verifica clickurile ... mai in gluma mai in serios, e clar ca adsense e varza la capitolul asta. asa oricine poate scoate pe oricine din adsense ... ce sa faci asta e ...

romania inedit este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    16th October 2007
    Locaţie
    Slatina
    Vârstă
    51
    Posturi
    793
    Putere Rep
    0

Lightbulb

Si pe mine m-au banat , dupa ce sesizasem , tot eu , ca un forum avea foarte multe clicuri si bani zero ; am intrebat ce s-a intamplat si m-au banat !
    Ce stric eu , ca doar nu am dat click pe nimic, si am fost foarte atent sa nu dau click din greseala !
    Doua forumuri mi-au fost scoase din program pentru ca facusera prea multi bani , si inregistrasera " o activitate neobisnuita , de-a dreptul spectaculoasa pentru un forum mic " !
    Parerea mea este ca , in lipsa unei concurente , google isi face de cap in Romania !
    Ce face google , practic se numeste banditism !
    Ultima modificare făcută de romania inedit; 18th October 2007 la 21:18.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th October 2007
    Locaţie
    galati, romania
    Vârstă
    45
    Posturi
    23
    Putere Rep
    0

Implicit

e monopol ... si asta e ... insa orice imperiu se naruie. nu pot acum sa urasc google doar pt. ca m-au banat in adsense. folosesc serviciile google in continuare cu mare placere

MarianD este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    4th August 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    19
    Putere Rep
    0

Implicit

Clickurile invalide mai sunt afisate in contul de administrare?
    In ultimele 2 zile am avut 0 clickuri. Nu avem prea multe anyway (pregatesc relansarea site-ului, am pus de acum codurile mai mult pentru a intelege cum functioneaza), dar zilnic am avut 2-3 clickuri. Fara exceptie. De doua zile, la peste 400 de afisari am 0 clickuri.

Care ar fi explicatia? Am avut clickuri, dar nu sunt afisate pentru ca au fost considerate invalide, sau este vorba despre altceva? Se intimpla ca Google sa schimbe statisticile retroactiv, adica sa ma trezesc brusc ca imi apar clickuri abia acum pentru ultimele 2 zile?

Mersi.
    Ultima modificare făcută de MarianD; 23rd October 2007 la 15:33.

big
    big este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    13th July 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    864
    Putere Rep
    38

Implicit

Retroactiv nu, cele mai intarziate clickuri le-am avut cam la 10 ore dupa incheierea zilei.

Si la mine a scazut ctr-ul in weekend, cam cu 25%, si au mai lucrat si baietii la servere in weekend, au mai fost si problemele cu adjustment aiurea, acum sunt si niste probleme cu chanelurile. Si toate astea intr-o saptamana. Ceva se intampla acolo, sper sa se remedieze in curand.
    Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th October 2007
    Locaţie
    galati, romania
    Vârstă
    45
    Posturi
    23
    Putere Rep
    0

Implicit

poate se intampla si li se da baza de date peste cap si ne reactiveaza conturile

romania inedit este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    16th October 2007
    Locaţie
    Slatina
    Vârstă
    51
    Posturi
    793
    Putere Rep
    0

Lightbulb

Citat Postat în original de EnKumber Vezi Post
    poate se intampla si li se da baza de date peste cap si ne reactiveaza conturile
    Eu cred ca se face update si de aia se intampla chestia asta , pentru ca altfel nu se explica !

aka_eu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    12th July 2004
    Locaţie
    BC,Romania
    Posturi
    88
    Putere Rep
    41

Implicit

Ceva se intampla cu siguranta, si eu am observat ca se intampla doar pe canalele aferente paginilor sau site-urilor in limba romana.

Practic: nu imi mai contorizeaza clickuri, iar ca impresions a scazut considerabil, desi din analytics acest lucru nu s-a intamplat. Oricum sper sa se remedieze situatia cat de curand.

Pagina 3 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Click-uri invalide
    De Buta Paul în forumul Adsense
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 27th January 2011, 21:23
  2. Clickuri invalide?
    De Prometeu în forumul Adsense
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 9th June 2010, 13:23
  3. Protectie Adsense, vizite invalide
    De Seinfeld în forumul Adsense
    Răspunsuri: 11