Tax info Adsense - ati completat?
Am completat in 2021 pentru America.
Acum vad ca imi apare si pentru Irlanda, si azi nu au trimis plata, de obicei pe 21 trimiteau. Ma gandesc sa nu intarzie de la asta.
Se pare ca scrie aici ca nu ar fi obligatoriu https://support.google.com/adsense/t...ormation?hl=en
Ultima modificare făcută de Seph; 21st November 2023 la 12:03.
Eu am completat doar pentru Irlanda (persoană juridică).
Am cerut certificatul de rezidență fiscală prin SPV și l-am primit în mai puțin de 24 de ore.
Am încărcat certificatul, am primit email că informațiile au fost acceptate dar când intru la ”Informații despre plăți” scrie că au fost respinse, iar dacă fac click pe ”Afișează informațiile fiscale” scrie că sunt în examinare.
Naiba îi mai înțelege.
Cine știe? Trebuie adăugate informațiile fiscale și pentru SUA chiar dacă nu am site-uri în engleză și nu mă adresez cetățenilor SUA?
@Seph
Încă e devreme. La un cont la care nu am depus încă informațiile îmi arată ”Plata automată în așteptare”.
La mine, de obicei, plata este făcută seara târziu sau pe 22 în primele ore.
Scriu despre Magazin Play și aplicatii de facut bani
azi cand am intrat in contul adsense, mi-a aparut asta: Imagine WhatsApp 2023-11-21 la 14.09.56_6cb08390.jpg , ce date trebuie sa adaugam mai exact aici ? Imagine WhatsApp 2023-11-21 la 14.04.19_e861c3dd.jpg
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)