Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 12

Subiect: Vand cont Adsense

shadowandrey este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    18
    Data înscrierii
    10th March 2015
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    32
    Posturi
    103
    Putere Rep
    18

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit Vand cont Adsense

Asa cum spune si titlul, vand cont de adsense cu :

-6 ani vechime

-Verificat complet

-Multiple plati primite

-51.55 balanta curenta

Il vand deoarece nu ma mai ocup de mult timp de adsense. Se poate face transfer pe alt mail sau contracost pot oferi mail-ul aferent. Plata se face inainte sau ne putem intalni in Bucuresti. Pot oferi orice ss la cerere. Multumesc
    Cand ma plictisesc, creez povesti animate pe canalul meu de YouTube La Povesti cu Shadow

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.703
    Putere Rep
    29

Implicit

Poate ma insel, dar nu am auzit de transfer cont adsense - mai mult, chiar daca poti schimba numele si adresa de domiciliu, etc. nu poti sa-l faci pe firma de exemplu. Dar cum am zis, sa muti pe alt emai nu am auzit. Chiar daca am mutat pe un site alt cont adsense tot a trecut mai intai prin verificare. Poate ma insel.
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Reputatie:
    18
    Data înscrierii
    10th March 2015
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    32
    Posturi
    103
    Putere Rep
    18

Implicit

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post
    Poate ma insel, dar nu am auzit de transfer cont adsense - mai mult, chiar daca poti schimba numele si adresa de domiciliu, etc. nu poti sa-l faci pe firma de exemplu. Dar cum am zis, sa muti pe alt emai nu am auzit. Chiar daca am mutat pe un site alt cont adsense tot a trecut mai intai prin verificare. Poate ma insel.
    Schimbare email principal pentru Google Adsense, Google Analytics si Google Webmaster Tools

Desi pe internet sunt multe articole care sustin ca adresa principala pentru un cont Google nu poate fi schimbata, acest lucru nu este adevarat.

Daca vrei sa iti schimbi adresa principala pentru Google Adsense, Google Analytics, Google Webmaster Tools sau oricare alta aplicatie Google trebuie sa urmezi cativa pasi, care presupun trecerea temporara la o interfata Google Accounts mai veche.

Pentru a schimba adresa de email principala pentru un cont Google urmeaza pasii de mai jos:

1. Intra in Contul Google si mergi la Account Settings

2. Click peVisit the previous version of the Google accounts screen (optiunea o gasesti in partea de jos a paginii principale din contul google)

3. In tab-ul Personal Settings la Security faci click pe optiunea Change Email

4. Introduci noua adresa de email si parola curenta, dupa care salvezi utilizand butonul Save Email Address

Dupa confirmare, noua adresa va deveni email principal pentru Google Adsense, Google Analytics, Google Webmaster Tools si toate celelalte aplicatii Google din contul tau.

Se poate, si nu este deloc complicat. In schimb, nu am inteles reply-ul tau la postarea mea.
    Cand ma plictisesc, creez povesti animate pe canalul meu de YouTube La Povesti cu Shadow

PhoeniXman este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    8th October 2010
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.814
    Putere Rep
    35

Implicit

Asta da raspuns, bravo chatGPT , au valoare 0 conturile de adsense daca nu se da impreuna cu site-ul pe care a fost acceptat.

Reputatie:
    18
    Data înscrierii
    10th March 2015
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    32
    Posturi
    103
    Putere Rep
    18

1 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de PhoeniXman Vezi Post
    Asta da raspuns, bravo chatGPT , au valoare 0 conturile de adsense daca nu se da impreuna cu site-ul pe care a fost acceptat.
    A fost o simpla cautare pe google, nu chatGPT valoare 0 ? Deci tu daca ai 10 site-uri ai si 10 conturi de adsense ? Asta doar asa sa inteleg logica, dar sa nu vorbim de logica atata timp cat conturile de ad se da ... vad ca unii comenteaza doar ca se plictisesc.

Reputatie:
    18
    Data înscrierii
    10th March 2015
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    32
    Posturi
    103
    Putere Rep
    18

Implicit

Mentalitate de copil ... daca este vreun admin pe aici, sa verifice putin copilul de mai sus cu nume de pasare care s-a ofensat pentru ca l-am corectat gramatical la un reply fara sens si mi-a dat la fiecare postare reputatie negativa. Pheonixgirl, dormi mai bine la noapte dupa ce mi-ai facut ,,un rau" ? . Sigur esti copilul ala de lua mingea acasa cand era pus in poarta si no lifer ))))) sincer ... imi e mila de tine

lecktronix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    4th July 2011
    Locaţie
    Italia, România
    Vârstă
    51
    Posturi
    169
    Putere Rep
    25

Implicit

Salut,
    tu ai încercat metoda de a schimba e-mail-ul la contul Google?

Mă blochez la pasul 2.

Nu văd opțiunea să intru pe versiunea veche.

Bănuiesc că totul depinde de pasul 2, altfel, dacă intri la ”Informații personale” -> ”Informații de contact” -> ”Adrese de e-mail” scrie că adresa de e-mail a contului nu se poate modifica.

Întreb pentru că și eu am un cont AdSense de care nu am nevoie, dar nu l-am pus la vânzare tocmai din cauza adresei e-mail.

Folosesc adresa e-mail și nu pot renunța la ea.

Reputatie:
    18
    Data înscrierii
    10th March 2015
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    32
    Posturi
    103
    Putere Rep
    18

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de lecktronix Vezi Post
    Salut,
    tu ai încercat metoda de a schimba e-mail-ul la contul Google?

Mă blochez la pasul 2.

Nu văd opțiunea să intru pe versiunea veche.

Bănuiesc că totul depinde de pasul 2, altfel, dacă intri la ”Informații personale” -> ”Informații de contact” -> ”Adrese de e-mail” scrie că adresa de e-mail a contului nu se poate modifica.

Întreb pentru că și eu am un cont AdSense de care nu am nevoie, dar nu l-am pus la vânzare tocmai din cauza adresei e-mail.

Folosesc adresa e-mail și nu pot renunța la ea.

Salut, am schimbat in trecut cand mi-am schimbat adresa de mail. Asta e una din metode, sunt mai multe. Da un search pe google ca sunt mai multe metode, nu iti pot spune exact acum care metoda functioneaza pentru ca nu am mai schimbat de mult.

lecktronix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    4th July 2011
    Locaţie
    Italia, România
    Vârstă
    51
    Posturi
    169
    Putere Rep
    25

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Salut,
    da, ai dreptate.

Am găsit cum se schimbă.

Trebuie mai întâi să adaugi un nou utilizator, să-i dai acces de admin, apoi noul admin te șterge și rămâne cu contul AdSense.

E scris aici pentru cine e interesat: https://support.google.com/adsense/answer/159690?hl=en

Cred că e ceva recent pentru în trecut am mai căutat, dar nu găsisem asta.

În trecut se putea schimba e-mailul doar dacă contul era creat cu o adresă e-mail non-Gmail.

Spor la vânzare!

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.703
    Putere Rep
    29

Implicit

Citat Postat în original de lecktronix Vezi Post
    Salut,
    da, ai dreptate.

Am găsit cum se schimbă.

Trebuie mai întâi să adaugi un nou utilizator, să-i dai acces de admin, apoi noul admin te șterge și rămâne cu contul AdSense.

E scris aici pentru cine e interesat: https://support.google.com/adsense/answer/159690?hl=en

Spor la vânzare!
    Corect! ideea este insa ca daca adaugi site-ul tau nou, care nu este deja admis la AdSense treci prin verificare aproape ca de la zero ( scapi de PIN ), in rest nu vad la ce te ajuta un cont schimbat in felul asta:

If you have Administrator access for your AdSense account, you can change the Google Account associated with your account.

Lucrez cu AdSense inca de la lansarea din 2003, am creat sute de site-rui pentru a fi amise, am si acum in jur de 100 online, fiind principala mea ocupatie legata de bani online. Chiar si site-urile care sunt admise, daca nu mai au fisierul Ads.txt sau sunt offline din diverse motive cateva luni trebuie reanalizate. mai mult, am vazut si cazuri cand un site admis dar care a fost down o vreme, nu a mai fost admis pana nu a fost "actualizat" cu un continut nou. So? La ce te ajuta un cont de genul asta?
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Vand cont adsense
    De Adiiii în forumul Adsense
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 23rd June 2022, 10:13
  2. Vand cont adsense
    De Raknar în forumul Cereri Servicii
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 3rd August 2021, 21:57
  3. Vand Cont adsense cu pin verificat
    De Duta Constantin în forumul Continut web
    Răspunsuri: 1