7th August 2023, 17:43
0 out of 1 members found this post helpful.
Vand cont Adsense
Asa cum spune si titlul, vand cont de adsense cu :
-6 ani vechime
-Verificat complet
-Multiple plati primite
-51.55 balanta curenta
Il vand deoarece nu ma mai ocup de mult timp de adsense. Se poate face transfer pe alt mail sau contracost pot oferi mail-ul aferent. Plata se face inainte sau ne putem intalni in Bucuresti. Pot oferi orice ss la cerere. Multumesc
7th August 2023, 18:26
Poate ma insel, dar nu am auzit de transfer cont adsense - mai mult, chiar daca poti schimba numele si adresa de domiciliu, etc. nu poti sa-l faci pe firma de exemplu. Dar cum am zis, sa muti pe alt emai nu am auzit. Chiar daca am mutat pe un site alt cont adsense tot a trecut mai intai prin verificare. Poate ma insel.
7th August 2023, 20:08
Postat în original de
Rapsodia
Poate ma insel, dar nu am auzit de transfer cont adsense - mai mult, chiar daca poti schimba numele si adresa de domiciliu, etc. nu poti sa-l faci pe firma de exemplu. Dar cum am zis, sa muti pe alt emai nu am auzit. Chiar daca am mutat pe un site alt cont adsense tot a trecut mai intai prin verificare. Poate ma insel.
Schimbare email principal pentru Google Adsense, Google Analytics si Google Webmaster Tools
Desi pe internet sunt multe articole care sustin ca adresa principala pentru un cont Google nu poate fi schimbata, acest lucru nu este adevarat.
Daca vrei sa iti schimbi adresa principala pentru Google Adsense, Google Analytics, Google Webmaster Tools sau oricare alta aplicatie Google trebuie sa urmezi cativa pasi, care presupun trecerea temporara la o interfata Google Accounts mai veche.
Pentru a schimba adresa de email principala pentru un cont Google urmeaza pasii de mai jos:
1. Intra in Contul Google si mergi la Account Settings
2. Click peVisit the previous version of the Google accounts screen (optiunea o gasesti in partea de jos a paginii principale din contul google)
3. In tab-ul Personal Settings la Security faci click pe optiunea Change Email
4. Introduci noua adresa de email si parola curenta, dupa care salvezi utilizand butonul Save Email Address
Dupa confirmare, noua adresa va deveni email principal pentru Google Adsense, Google Analytics, Google Webmaster Tools si toate celelalte aplicatii Google din contul tau.
Se poate, si nu este deloc complicat. In schimb, nu am inteles reply-ul tau la postarea mea.
7th August 2023, 20:53
Asta da raspuns, bravo chatGPT , au valoare 0 conturile de adsense daca nu se da impreuna cu site-ul pe care a fost acceptat.
7th August 2023, 22:12
1 out of 3 members found this post helpful.
Postat în original de
PhoeniXman
Asta da raspuns, bravo chatGPT
, au valoare 0 conturile de adsense daca nu se da impreuna cu site-ul pe care a fost acceptat.
A fost o simpla cautare pe google, nu chatGPT valoare 0 ? Deci tu daca ai 10 site-uri ai si 10 conturi de adsense ? Asta doar asa sa inteleg logica, dar sa nu vorbim de logica atata timp cat conturile de ad se da ... vad ca unii comenteaza doar ca se plictisesc.
8th August 2023, 12:25
1 out of 1 members found this post helpful.
Postat în original de
lecktronix
Salut,
tu ai încercat metoda de a schimba e-mail-ul la contul Google?
Mă blochez la pasul 2.
Nu văd opțiunea să intru pe versiunea veche.
Bănuiesc că totul depinde de pasul 2, altfel, dacă intri la ”Informații personale” -> ”Informații de contact” -> ”Adrese de e-mail” scrie că adresa de e-mail a contului nu se poate modifica.
Întreb pentru că și eu am un cont AdSense de care nu am nevoie, dar nu l-am pus la vânzare tocmai din cauza adresei e-mail.
Folosesc adresa e-mail și nu pot renunța la ea.
Salut, am schimbat in trecut cand mi-am schimbat adresa de mail. Asta e una din metode, sunt mai multe. Da un search pe google ca sunt mai multe metode, nu iti pot spune exact acum care metoda functioneaza pentru ca nu am mai schimbat de mult.
8th August 2023, 13:17
1 out of 1 members found this post helpful.
Salut,
da, ai dreptate.
Am găsit cum se schimbă.
Trebuie mai întâi să adaugi un nou utilizator, să-i dai acces de admin, apoi noul admin te șterge și rămâne cu contul AdSense.
E scris aici pentru cine e interesat: https://support.google.com/adsense/answer/159690?hl=en
Cred că e ceva recent pentru în trecut am mai căutat, dar nu găsisem asta.
În trecut se putea schimba e-mailul doar dacă contul era creat cu o adresă e-mail non-Gmail.
Spor la vânzare!