Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 12 din 12

Subiect: Vand cont Adsense

shadowandrey este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    19
    Data înscrierii
    10th March 2015
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    33
    Posturi
    103
    Putere Rep
    19

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post
    Corect! ideea este insa ca daca adaugi site-ul tau nou, care nu este deja admis la AdSense treci prin verificare aproape ca de la zero ( scapi de PIN ), in rest nu vad la ce te ajuta un cont schimbat in felul asta:

If you have Administrator access for your AdSense account, you can change the Google Account associated with your account.

Lucrez cu AdSense inca de la lansarea din 2003, am creat sute de site-rui pentru a fi amise, am si acum in jur de 100 online, fiind principala mea ocupatie legata de bani online. Chiar si site-urile care sunt admise, daca nu mai au fisierul Ads.txt sau sunt offline din diverse motive cateva luni trebuie reanalizate. mai mult, am vazut si cazuri cand un site admis dar care a fost down o vreme, nu a mai fost admis pana nu a fost "actualizat" cu un continut nou. So? La ce te ajuta un cont de genul asta?
    Unii oameni au ban pe cont si implicit pe adresa lor actuala. Mi se pare normal ca site-ul sa fie admis pentru ca asa lucreaza google, iar daca tu din varii motive ai luat ban in trecut si nu poti face un cont pe numele tau, cumperi unul dar il folosesti pentru un site care a fost sau sunt sanse mari sa fie admis. Eu nu mai folosesc adsense de mult timp si am o suma de bani in el ca balanta, daca nu aveam nici macar nu ma chinuiam sa il vand cu toate ca nici asa nu ma dau peste cap. Nu contrazic faptul ca lucrezi cu adsense de la lansare sau de 100 de ani dar nu inteleg rostul com-urilor inutile, dar probabil mentalitate romaneasca : nu cumpar dar intreb sau critic. Nu sunt aici sa dau vreo teapa sau ceva, altfel nu specificam si optiunea cu ,,predare personala " deci nu inteleg de ce atat de mult off topic si rautate gratuita. E simplu, te intereseaza cumperi sau ceri mai multe detalii, nu te intereseaza - vezi de treaba ta. Nu o lua ca pe o ofensa dar inca odata tind sa ma repet, multi vad ca sunt pe langa subiect.
    Cand ma plictisesc, creez povesti animate pe canalul meu de YouTube La Povesti cu Shadow

shadowandrey este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    19
    Data înscrierii
    10th March 2015
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    33
    Posturi
    103
    Putere Rep
    19

Implicit

Update : Vandut, se poate inchide topicul. Multumesc.
    Cand ma plictisesc, creez povesti animate pe canalul meu de YouTube La Povesti cu Shadow

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Vand cont adsense
    De Adiiii în forumul Adsense
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 23rd June 2022, 11:13
  2. Vand cont adsense
    De Raknar în forumul Cereri Servicii
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 3rd August 2021, 22:57
  3. Vand Cont adsense cu pin verificat
    De Duta Constantin în forumul Continut web
    Răspunsuri: 1