Rezultate 1 la 10 din 12

Subiect: Vand cont Adsense

Afișare hibrid

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.791
    Putere Rep
    33

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Poate ma insel, dar nu am auzit de transfer cont adsense - mai mult, chiar daca poti schimba numele si adresa de domiciliu, etc. nu poti sa-l faci pe firma de exemplu. Dar cum am zis, sa muti pe alt emai nu am auzit. Chiar daca am mutat pe un site alt cont adsense tot a trecut mai intai prin verificare. Poate ma insel.
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

shadowandrey este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    10th March 2015
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    34
    Posturi
    103
    Putere Rep
    21

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post
    Poate ma insel, dar nu am auzit de transfer cont adsense - mai mult, chiar daca poti schimba numele si adresa de domiciliu, etc. nu poti sa-l faci pe firma de exemplu. Dar cum am zis, sa muti pe alt emai nu am auzit. Chiar daca am mutat pe un site alt cont adsense tot a trecut mai intai prin verificare. Poate ma insel.
    Schimbare email principal pentru Google Adsense, Google Analytics si Google Webmaster Tools

Desi pe internet sunt multe articole care sustin ca adresa principala pentru un cont Google nu poate fi schimbata, acest lucru nu este adevarat.

Daca vrei sa iti schimbi adresa principala pentru Google Adsense, Google Analytics, Google Webmaster Tools sau oricare alta aplicatie Google trebuie sa urmezi cativa pasi, care presupun trecerea temporara la o interfata Google Accounts mai veche.

Pentru a schimba adresa de email principala pentru un cont Google urmeaza pasii de mai jos:

1. Intra in Contul Google si mergi la Account Settings

2. Click peVisit the previous version of the Google accounts screen (optiunea o gasesti in partea de jos a paginii principale din contul google)

3. In tab-ul Personal Settings la Security faci click pe optiunea Change Email

4. Introduci noua adresa de email si parola curenta, dupa care salvezi utilizand butonul Save Email Address

Dupa confirmare, noua adresa va deveni email principal pentru Google Adsense, Google Analytics, Google Webmaster Tools si toate celelalte aplicatii Google din contul tau.

Se poate, si nu este deloc complicat. In schimb, nu am inteles reply-ul tau la postarea mea.
    Cand ma plictisesc, creez povesti animate pe canalul meu de YouTube La Povesti cu Shadow

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Vand cont adsense
    De Adiiii în forumul Adsense
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 23rd June 2022, 10:13
  2. Vand cont adsense
    De Raknar în forumul Cereri Servicii
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 3rd August 2021, 21:57
  3. Vand Cont adsense cu pin verificat
    De Duta Constantin în forumul Continut web
    Răspunsuri: 1