Ok m-am grabit, am citit postul lui Cristian de pe seopedia.org , dar exista o mica problema. Site-ul meu este hostat la EV1Servers.com unde am un server dedicat. Acum cca. 4-5 zile ei s-au unit cu un alt provider (pe nume The Planet) si a iesit o mare porcarie. Au fost probleme cu site-urile tuturor clientilor , baze de date disparute, statistici , samd. Problema mea a inceput cu apache care nu mai functiona corect, am stat cca. 4 ore sa iau legatura cu suportul tehnic iar singura solutie pe care mi-au oferit-o a fost sa-mi reinstaleze apache pe server (eu pierzand toate datele - cam 50GB de date) precum si statisticile din Noiembrie 2006 pana pe data de .. 13 ianuarie. In ziua urmatoare pe 14 ianuarie am avut o mica problema in loguri (inca le am din acea perioada) cu un IP care mi-a facut cam 170 GB trafic singur intr-o zi , este de undeva de prin Indonezia. Daca fac acel apel catre Google cum a sugerat Cristi pe blogul sau si ei imi cer inapoi logurile http ce naiba ma fac eu ? singurele dovezi care sunt au vechime cateva zile

astept orice sfat, sperante mari nu imi prea fac, dar am un cec depus la BCR pe data de 5 Ianuarie 2007 in valoare de 1,250 $ pe care mai mult ca sigur nu il voi mai putea incasa (trebuia sa trec in jur de 5 Februarie sa ridic banii) si mai aveam o suma maricica in cont.