Pagina 3 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 34

Subiect: Rog ajutor urgent referitor la AdSense - account disabled

StarTrek este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    11th September 2006
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    20
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de zuk Vezi Post
    In ziua urmatoare pe 14 ianuarie am avut o mica problema in loguri (inca le am din acea perioada) cu un IP care mi-a facut cam 170 GB trafic singur intr-o zi , este de undeva de prin Indonezia. Daca fac acel apel catre Google cum a sugerat Cristi pe blogul sau si ei imi cer inapoi logurile http ce naiba ma fac eu ? singurele dovezi care sunt au vechime cateva zile
    dar nu inteleg unde e profesionalismul Google, de ce trebuie sa le dai tu loguri ? sa si le faca ei singuri ca doar is mari si tari.

afacerile cu adsense si in general cu reclame pe net sunt foarte nesigure. e de ajuns sa se gaseasca un nebun sa dea mii de click-uri pe un site, si acel site este banat. Daca vrei sa te razbuni pe cineva, e simplu: dai click-uri pe bannere adsense pe site-ul lui. Foarte amuzant.

evolution este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    29th October 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    997
    Putere Rep
    40

Implicit

Ar trebui doar sa nu ia in considerare acele clickuri date de pe un singur calculator,nicidecum sa excluda siteul care a fost tinta clickurilor-frauda.

zuk
    zuk este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    13th September 2006
    Posturi
    375
    Putere Rep
    36

Implicit

am si uitat povestea cu Google. mai am de luat al doilea cec de la ei (ce-i drept nu am ramas chiar cu buza umflata cum ma asteptam) si asta e. am facut 2 site-uri noi , cand or avea trafic decent si merita adsense, le bag pe numele prietenei si cu asta basta. pana una alta sunt somer

turbo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    13th April 2006
    Posturi
    214
    Putere Rep
    37

Implicit

Sa schimbi placa de retea si furnizorul de net! Site-urile le-ai inreg pe numele tau?

StarTrek este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    11th September 2006
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    20
    Putere Rep
    0

Implicit

nu prea inteleg ,care e avantajul sa ai mai multe site-uri in loc de unul singur care sa aiba de toate, si la care poti aloca tot timpul disponibil sa cresti in PR? Doar ca daca ti-l baneaza ai pierdut totul, dar in momentul cand e banat, muti continutul pe alt domeniu. Doar atunci treci la al doilea site.
    Cred ca e mai usor sa intretii un site de cat 10.

zuk
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    13th September 2006
    Posturi
    375
    Putere Rep
    36

Implicit

@turbo: nu e nevoie. mai stiu 2 oameni care au patit ca mine si de cca. 4 luni de zile au continuat pe numele sotiilor cu alte siteuri. siteurile sunt inregistrate prin GoDaddy cu optiunea de privacy. apare la register: Domains by proxy. Nu am facut-o special sa ma feresc de Google.

pai avantajul sa am mai multe siteuri in loc de unul ? pai imi introduc codul adsense in toate ce o fi rau in asta...

depinde ce siteuri ai , poti intretine si 100 cred nu ma grabesc sa cresc in PR. de ex la cel vechi in 2 luni de zile am avut un PR4 , nu ma intrebati cum dar asa s-a intamplat) si nu prea aveam mare lucru de facut la el. in fine, cele doua siteuri care sunt acum, doar la unul lucrez in mare, este un forum despre calatorii care sunt pasiunea mea si cam atat

attempt este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    12th February 2007
    Locaţie
    Satu Mare
    Vârstă
    44
    Posturi
    490
    Putere Rep
    37

Implicit

Eu am lansat un site, si dupa cateva zile de adsense, am vazut o zi in care erau 5 clickuri si nici un ban. Mentionez ca siteul era nou, vreo 20 vizit/zi. Le-am scris, ca vreau banii pe alea 5 clickuri.
    Mi-au raspuns ca au fost invalide, si nu le-au contorizat.
    Ca si concluzie se pare ca daca ai un site care castiga bani, li se merita sa ii dea un ban.

zuk
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    13th September 2006
    Posturi
    375
    Putere Rep
    36

Implicit

cum sa iti raspunda ca au fost valide dar nu au fost contorizate ? ne arati si noua mesajul de la google ?

pentru 5 clickuri ale tale nu iti dadea nimeni ban si nici nu avea interesul sa te fure , eu aveam media pe zi cam 50-70$ in vremea cand am luat ban.

byrev este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    24th February 2007
    Posturi
    72
    Putere Rep
    0

Implicit

am auzit multe intamplari asemanatoare... nu stiu ce sa zic! Pacat ca sa intamplat asa, si eu ma gandesc: oare daca o sa am si eu aceasi soarta? si altii banuiesc ca se gandesc la fel.
    Uite cum a stat treaba in cazul meu. Am dat de doua ori click pe Adsense la mine fara sa vreau, dreaq din greseala , cand faceam siteurile , si l'eam scris de ambele dati.
    Nu aveau ei cunostinta de treaba asta insa au spus ca e ok ca i'am anuntat si sa incerc pe cat posibil sa respect regulile data viitoare ca sa evit eventuale probleme. etc...etc...

Si au raspuns destul de repede!

zuk
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    13th September 2006
    Posturi
    375
    Putere Rep
    36

Implicit

am luat si al doilea cec despre care va spuneam, cel care a fost emis dupa ce eu am fost banat din Google AdSense. se pare ca am recuperat toti banii mai putin cca. 400$ care erau in cont in momentul in care mi-a fost inchis.

Pagina 3 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Ajutor urgent va rog
    De lovelife în forumul Google
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 28th March 2010, 01:58
  2. Ajutor AdSense !
    De Hobart în forumul Adsense
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 9th December 2009, 13:10
  3. Google AdSense Account Disabled
    De Bugas în forumul Adsense
    Răspunsuri: 11