Pana sa apara pe fir colegul @florea( sper sa nu se supere ca l-am pomenit ) vin si eu cu cateva idei. Nu functioneaza pe orice nisa. Pe nisa constructii eu imi tin CTR la un nivel de 5 procente folosind reclamele de culoarea default plasate la inceput, la mijloc si la sfarsit de articol. De asemenea folosesc si unitati de linkuri.
Matei spune bine ce spune, ideal ar fi sa nu oferi chiar totul intr-un articol dar daca nu este posibil asa ceva ai putea sa incerci sa evidentiezi oarecum reclamele. Asta o poti face printr-un chenar sau printr-un scris mai mic al textului site-ului. Un text de 12 pixeli chiar functioneaza.
In caz ca nimic nu merge foloseste o tema simpla, cu linkuri de culoare diferita fata de culorile reclamelor.
A... si sa nu folosesti pluginul wp adsense care baga el de capul lui reclame. :*

( sper sa nu se supere ca l-am pomenit ) vin si eu cu cateva idei. Nu functioneaza pe orice nisa. Pe nisa constructii eu imi tin CTR la un nivel de 5 procente folosind reclamele de culoarea default plasate la inceput, la mijloc si la sfarsit de articol. De asemenea folosesc si unitati de linkuri.
Răspunde cu citat