@Alex La generarea codului este si un mod advanced cu css media queries, de ce folosesti js? Este vreo diferenta?
@Alex La generarea codului este si un mod advanced cu css media queries, de ce folosesti js? Este vreo diferenta?
Uite un grafic la mine pentru o reclama reponsiva
Am avut un CTR mai mare pe mobile, dar reclama e pozitionata in header intr-o pozitie in care pe desktop nu se bucura de mare atentie
adsense.jpg
![]()
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Este permisa modificarea, daca nu incalca regulamentul. Codul asta nu influenteaza reclamele cu nimic, doar afiseaza o alta dimensiune in functie de viewport.
Eu fac asta pentru a putea sa le si ascund la o anumita rezolutie. De exemplu ascund sidebar-ul pe tablete si telefoane, asa ca nu vreau sa mai apara reclama din el. In locul ei bag una in continut.
Care parte din ”sub nicio formă” nu ai înțeles-o Alex? Scrie clar în regulament acest lucru, și DA, modificarea codului adsense atrage după sine banarea contului ! Nu recomand nimănui să modifice codul !Nu modificaţi codul AdSense.
După ce generaţi codul, vă rugăm să nu modificaţi nicio parte a acestuia şi să nu modificaţi aspectul, comportamentul, direcţionarea sau difuzarea anunţurilor, sub nicio formă, cu excepţia cazului în care sunteţi autorizat de Google în acest sens.
PS: Nu mai oferiți informații false, unii chiar le cred și se apucă să le modifice și apoi vin aici pe forum și întreabă de ce au primit ban
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)