@Alex La generarea codului este si un mod advanced cu css media queries, de ce folosesti js? Este vreo diferenta?
Versiune printabilă
@Alex La generarea codului este si un mod advanced cu css media queries, de ce folosesti js? Este vreo diferenta?
Uite un grafic la mine pentru o reclama reponsiva
Am avut un CTR mai mare pe mobile, dar reclama e pozitionata in header intr-o pozitie in care pe desktop nu se bucura de mare atentie
Ataşament 3170
http://forum.seopedia.ro/attachments...ve-adsense.jpg
Este permisa modificarea, daca nu incalca regulamentul. Codul asta nu influenteaza reclamele cu nimic, doar afiseaza o alta dimensiune in functie de viewport.
Eu fac asta pentru a putea sa le si ascund la o anumita rezolutie. De exemplu ascund sidebar-ul pe tablete si telefoane, asa ca nu vreau sa mai apara reclama din el. In locul ei bag una in continut.
Care parte din ”sub nicio formă” nu ai înțeles-o Alex? Scrie clar în regulament acest lucru, și DA, modificarea codului adsense atrage după sine banarea contului ! Nu recomand nimănui să modifice codul !Citat:
Nu modificaţi codul AdSense.
După ce generaţi codul, vă rugăm să nu modificaţi nicio parte a acestuia şi să nu modificaţi aspectul, comportamentul, direcţionarea sau difuzarea anunţurilor, sub nicio formă, cu excepţia cazului în care sunteţi autorizat de Google în acest sens.
PS: Nu mai oferiți informații false, unii chiar le cred și se apucă să le modifice și apoi vin aici pe forum și întreabă de ce au primit ban
Uite ce zice aici.