Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Am patit la multe site-uri de ex: un site relativ nou de 3 luni si la un site de aprox 5 ani vechime, nu am vizite din tag-uri, mai mult de 70% din reclame nu se mai afiseaza deloc, cel nou cu content zilnic.
In conculuzie daca nu isi revin in curand ma apuc sa vand fani facebook, ca alta solutie de monetizare numai vad![]()
O discutie intensa ce a ajuns la 21 de pagini aici
Raspunsul oficial Google pe acest subiect este ca au introdus un nou algoritm de lupta impotriva spam-ului si click-urilor invalide.Problema apare in general in primele 5 zile din luna dupa care revine la normal.Se pare ca in aceasta perioada isi iau inapoi click-urile considerate invalide din luna trecuta.
Mare parte din cei care au semnalat aceasta problema aveau conturi destul de mari (100-1000 $ venituri/ zi)si au patit acest lucru si in luna iunie si in luna iulie.
In plus majoritatea aveau surse de trafic pe care Google le considera acum "dubioase" - gen facebook.
We buy things we don't need to impress people we don't like.
Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare
Este primit de mine pe mail si este confirmat pe forumul adsense in engleza de foarte multe persoane care au aceeasi problema.Partea cu cele 5 zile este concluzia mea,ca urmare a revenirii veniturile la normal dupa 5 zile si periodicitatii identice iunie-iulie.
link
Si-au revenit castigurile la voi ?
La mine nu s-a facut nici o miscare ....
Ex user ccnetwork
Spuneam si eu acum un an si ceva ca cpc-ul se bazeaza si pe datele contului adsense. Am facut la teste de nu mai stiu de mine.
Intr-un final am realizat ca cpc-ul lunar nu sare(a) de 0.10. Desi aveam nise cu cpc de 0.40-1.00
Dar degeaba luam 5 click-uri in valoare de 3€, daca la celalalt imi scadea cpc-ul de la 0.15 la 0.08
Vorbesc de cpc total.
Deci, sunt convins ca daca m-as baga la un cpc de 5€, cpc-ul final va fi acelasi
E simplu: imi creste cpc-ul la un site, dar scade la celalalt.
Vand Advertoriale (pr 5)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)