Am transferat bani western union de la adsense direct in contul meu de la banca stransilvania, super tare, incercati si voi !
Am transferat bani western union de la adsense direct in contul meu de la banca stransilvania, super tare, incercati si voi !
Incredibil. Cum ai reusit o asa fapta?
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
westzone, buna miscarea.
Daca ridicai banii direct de la western union nu aveai nici un comision, acuma daca i-ai transferat in banca vei avea un comision de 0,5% la retragere, ai stiut?
Ultima modificare făcută de felix; 26th May 2013 la 11:45.
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
Dar tu Felix stiai ca daca nu esti in tara nu poti ridica banii ? Dar asa daca vin direct in cont te poti folosii de ei, chiar daca esti plecat.
Razvan, daca esti plecat din tara, cum transeri banii din western union in cont?
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
eu zic ca e o chestia tare faina, deoarece nu mai stai la coada!
Ultima modificare făcută de westzone; 26th May 2013 la 12:49.
De ce nu ai incerca un trasfer EFT, intra banii direct in cont, nu conteaza daca nu esti in tara, contul il accesezi online si banii ii poti accesa de oriunde ai un bancomat sau unde poti plati cu un card
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
De ce nu incerci ca metoda de plata transfer direct in cont bancar. Eu luna trecuta asa i-am incasat.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)