Pagina 4 din 5 PrimulPrimul ... 2345 UltimulUltimul
Rezultate 31 la 40 din 42

Subiect: Plata adsense EFT luna aprilie

dary5ro este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    7th June 2005
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    51
    Posturi
    364
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de criminal Vezi Post
    Azi sa emis si la mine prin WU, iar la informatii plata apare un camp in plus: TVA IE 6388...

Stie cineva ce reprezinta?
    Nu te intereseaza partea cu TVA, te intereseaza doar MTCN si numele expeditorului (Google Ireland LTD. etc).

Florin.R este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    16th May 2008
    Locaţie
    Constanta
    Vârstă
    42
    Posturi
    158
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Eu am incasat azi in contul de firma, si ciudat este ca mi-au facut automat cont in euro la BT, si mi sa oprit si comision de 10 euro deschidere cont
    Imi poti spune te rog cum ai facut factura? Ce ai scris la "produs/serviciu"? Factura ai facut-o in euro? Cu ce data si cu ce valoare, cea de pe chitanta de plata sau valoarea care a intrat efectiv in firma?
    Multumesc!

filip.camara este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    27th October 2010
    Locaţie
    Romania, Bucuresti
    Posturi
    287
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de Florin.R Vezi Post
    Imi poti spune te rog cum ai facut factura? Ce ai scris la "produs/serviciu"? Factura ai facut-o in euro? Cu ce data si cu ce valoare, cea de pe chitanta de plata sau valoarea care a intrat efectiv in firma?
    Multumesc!
    Eu ma intrebat contabilul si a zis ca nu e nevoie sa fac factura (nu stiu de ce si nici daca e ok). Daca gasesti mai multe informatii ma intereseaza si pe mine.

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    50

Implicit

Cum sa nu faci factura? Pe persoana juridica trebuie sa poti justifica toti banii care intra in cont prin facturi/contracte. Nu cred ca te-a sfatuit bine contabilul.
    Signatura lipsa

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de filip.camara Vezi Post
    Eu ma intrebat contabilul si a zis ca nu e nevoie sa fac factura (nu stiu de ce si nici daca e ok). Daca gasesti mai multe informatii ma intereseaza si pe mine.
    Eu am avut control de la finante acum vreo 4 ani, si mi-au spus ca trebuie factura, nu au fost deranjati de faptul ca nu aveam atunci, dar ca alti comisari de la garda ar putea sa ma sanctioneze. De atunci emit facturi si pentru google. am emis si o factura cumulata la cateva luni, faceam in functie de suma intrata in banca (de multe ori au fost diferente de pana la 2 $ intre cea afisata online si cea intrata in cont), factura se face in Euro (sau valuta in care apare la google) si mentionezi si echivalentul in lei din ziua emiterii facturii, apoi contabilul stie cum se inregistreaza asta in contabilitate
    Nu trebuie sa trimiti factura la google dar o inregistrezi in contabilitate
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    50

Implicit

@lovelife pai si practic factura asta nu-i semnata/stampilata decat de tine, nu? E ok asa? Adica, pt un control, n-ar trebui ca facturile si contractele sa fie stampilate si semnate de ambele parti? Stiam ca-s reguli f stricte la persoane juridice (srl, pfa, II) mai ales atunci cand vine controlul. Am inteles ca unii dau amenda si daca stampila depaseste patratelul in care ar trebui incadrata... dar ma rog, astea-s alte detalii.

E interesanta chestia asta, sa emiti o factura la cateva luni pt suma cumulata. nu-s daca-i perfect legal, dar daca se accepta si asa si nu se lasa cu amenda, e mai ok decat sa faci in fiecare sapt
    Signatura lipsa

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    16th May 2008
    Locaţie
    Constanta
    Vârstă
    42
    Posturi
    158
    Putere Rep
    35

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de tymbark Vezi Post
    @lovelife pai si practic factura asta nu-i semnata/stampilata decat de tine, nu? E ok asa? Adica, pt un control, n-ar trebui ca facturile si contractele sa fie stampilate si semnate de ambele parti? Stiam ca-s reguli f stricte la persoane juridice (srl, pfa, II) mai ales atunci cand vine controlul. Am inteles ca unii dau amenda si daca stampila depaseste patratelul in care ar trebui incadrata... dar ma rog, astea-s alte detalii.

E interesanta chestia asta, sa emiti o factura la cateva luni pt suma cumulata. nu-s daca-i perfect legal, dar daca se accepta si asa si nu se lasa cu amenda, e mai ok decat sa faci in fiecare sapt
    La art. 155 alin. (6) din Codul fiscal se precizeaza ca semnarea si stampilarea facturilor nu este obligatorie.

Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    50

Implicit

Hm... Eu nu deduc asta din art 6 sau poate te referi la alt articol, nu 155:

(6) Prin excepție de la alin. (5) lit. a) și d), persoana impozabilă nu are obligația emiterii de facturi pentru operațiunile scutite fără drept de deducere a taxei conform art. 141 alin. (1) și (2).

Nu zic ca nu te cred, dar daca ai putea sa-mi dai exact extrasul din codul fiscal unde zice exact asta, as fi mai linistit
    Signatura lipsa

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Din 2007 parca, nu mai este obligatorie stampilarea facturilor pentru primire, poti chiar sa emiti in locul furnizorului,
    Eu nu cer la nimeni sa imi stampileze facturile, sunt valabile si cele trimise prin email, ar fi costisitori din punct de vedere al timpului, mai ales ca toti colaboratorii mei sunt din alte orase decat mine, si coresppondenta se realizeaza doar prin email, telefon si curierat
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    16th May 2008
    Locaţie
    Constanta
    Vârstă
    42
    Posturi
    158
    Putere Rep
    35

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de tymbark Vezi Post
    Hm... Eu nu deduc asta din art 6 sau poate te referi la alt articol, nu 155:

(6) Prin excepție de la alin. (5) lit. a) și d), persoana impozabilă nu are obligația emiterii de facturi pentru operațiunile scutite fără drept de deducere a taxei conform art. 141 alin. (1) și (2).

Nu zic ca nu te cred, dar daca ai putea sa-mi dai exact extrasul din codul fiscal unde zice exact asta, as fi mai linistit
    ART. 155 Facturarea
    (28) Semnarea și ștampilarea facturilor nu constituie elemente obligatorii pe care trebuie să le conțină factura.
    Sursa: Codul Fiscal cu Normele valabil in 2013

Pagina 4 din 5 PrimulPrimul ... 2345 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. NOU - Plata din Adsense prin EFT
    De Mariusbg în forumul Adsense
    Răspunsuri: 329
    Ultimul Post: 25th November 2014, 15:00
  2. plata adsense
    De anubis în forumul Adsense
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 15th February 2012, 11:53
  3. Problema adsense: venituri pe luna trecuta 0
    De delpi în forumul Adsense
    Răspunsuri: 117