14th November 2011, 17:12
2 out of 2 members found this post helpful.
1. Din cate am observat nu prea mai tine trucul cu "clickaitul" sa fie banat x si y. Daca eu dau 10 click-uri pe una din reclamele tale vei primi 0 centi, atata tot. De multe ori mi s-a intamplat ca dupa niste discutii mai acide pe diverse forumuri sa se gaseasca un x-ulescu care sa intre pe site-ul din semnatura si sa-mi tranteasca click-uri pana se bloca browserul. Nu s-a intamplat niciodata nimic.
2. Din cate stiu eu nu. Am cautat si eu in trecut diverse metode insa nu am gasit nimic.
3. Tot ce trebuie sa stii gasesti in termenii si conditiile lor. Folosesc de vreo 2 ani, scot bani lunar si nu am avut niciodata probleme cu ei. Ce-i drept nici nu am umblat cu magarii.
Mai este o problema de care multi se izbesc si anume aceea cu click-uri date din greseala pe reclamele proprii. Mi s-a intamplat de multe ori din graba sa mai scap cate un click pe propriile reclame in timp ce eram logat in contul de adsense (nu ca nu si-ar fi dat seama daca nu eram logat). Nu s-a inamplat niciodata nimic, doar click-ul a fost creditat cu 0. Scria si pe blogul lor oficial ca nu este nici o problema daca mai scapam cate un click din greseala. Am scris chestia asta pentru ca am vazut si altii la fel ca mine de altfel care nu stiau ce sa faca si unde sa trimita e-mail sa se scuze atunci cand si-au dat primul click.