Sunt disperat, nu stiu cum si unde sa mai pun mesajul, primesc raspuns negativ in toate situatiile ( posesia domeniului nu este evidenta) . Chiar nu este nimeni care sa ma indrume cum sa fac sa ma accepte nenorocitul ala de bot ??
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Pot sa pun in formular un link de forma http:/ /dc-blog.info/adsense.html ??
Nu mai bine faci tu un blog blogspot in engleza cu 5-10 articole unice si care sa respecte drepturile de autor si sa aplici cu ala?Apoi iti poti plasa anunturile si pe site-ul asta cu probleme.
pot sa aplica cu link gen .blogspot.com ??? eu stiam ca iti trebuie domeniu propriu pentru adsense...
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
S-a rezolvat a treia oara: prima data "posesia sitului nu era evidenta', a doua oara am plasat textul sugerat intr-un fisier separat si a dus la respingerea pe motiv ca "nu acceptam situri goale sau inscrierea unei pagini in loc de un sit", a treia oara am plasat textul lor pe index, undeva in footer si in 2 ore a venit mailul cu "Felicitari!"
Vremea ido Prognoza Cluj. Aici se învață istorie pentru bacalaureat.
Oare chiar sa fie verificate manual de catre useri reali siteurile? Pentru ca, din motivele postate de tine aici, deduc ca acea persoana are IQ-ul tinzand la 0 si se plictiseste mult prea tare la munca. Mi se pare penibil sa ti se zica faptul ca nu accepta siteuri goale, dupa ce ei ti-au cerut sa adaugi un anumit text intr-un fisier SEPARAT.
Eu am fost rejectat de vreo 8 ori, si am incercat absolut toate tipurile de pagina noua, pe index, pagina in root cu datele de pe factura in format html trimisa de rotld, text pe index, etc. Reject. Acum 5 minute am aplicat iar cu textul in footer... cum zicea myamar. Sa vedem. In caz afirmativ, dau raspuns aici. Sau altii, daca au mau reusit sa ne spuna si noua...
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Deci solutia este a lui myanmar. Mesajul cu ghilimele in footer pe index.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)