Sunt 2 posibilitati:
Ori siteul este verificat automat de un bot si... ori nu ai copiat exact textul, ori nu ai diacritice(in caz ca mesajul avea).
Ori siteul e verificat manual de catre un user real, care e un pokemon si se plictiseste la job.
Versiune printabilă
Sunt disperat, nu stiu cum si unde sa mai pun mesajul, primesc raspuns negativ in toate situatiile ( posesia domeniului nu este evidenta) . Chiar nu este nimeni care sa ma indrume cum sa fac sa ma accepte nenorocitul ala de bot ??
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Pot sa pun in formular un link de forma http:/ /dc-blog.info/adsense.html ??
Nu mai bine faci tu un blog blogspot in engleza cu 5-10 articole unice si care sa respecte drepturile de autor si sa aplici cu ala? :P Apoi iti poti plasa anunturile si pe site-ul asta cu probleme.
pot sa aplica cu link gen .blogspot.com ??? eu stiam ca iti trebuie domeniu propriu pentru adsense...
S-a rezolvat a treia oara: prima data "posesia sitului nu era evidenta', a doua oara am plasat textul sugerat intr-un fisier separat si a dus la respingerea pe motiv ca "nu acceptam situri goale sau inscrierea unei pagini in loc de un sit", a treia oara am plasat textul lor pe index, undeva in footer si in 2 ore a venit mailul cu "Felicitari!"
Oare chiar sa fie verificate manual de catre useri reali siteurile? Pentru ca, din motivele postate de tine aici, deduc ca acea persoana are IQ-ul tinzand la 0 si se plictiseste mult prea tare la munca. Mi se pare penibil sa ti se zica faptul ca nu accepta siteuri goale, dupa ce ei ti-au cerut sa adaugi un anumit text intr-un fisier SEPARAT.
Eu am fost rejectat de vreo 8 ori, si am incercat absolut toate tipurile de pagina noua, pe index, pagina in root cu datele de pe factura in format html trimisa de rotld, text pe index, etc. Reject. Acum 5 minute am aplicat iar cu textul in footer... cum zicea myamar. Sa vedem. In caz afirmativ, dau raspuns aici. Sau altii, daca au mau reusit sa ne spuna si noua...
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Deci solutia este a lui myanmar. Mesajul cu ghilimele in footer pe index.