mie nu imi merge nici asa....sunt respins a 50-a oara cred ca .... am facut cereri de pe vro 10 mailuri, imi vine sa arunc calculatoru pe geam, daca cineva ma poate ajuta add pe yahoo : danyel_slm91
Versiune printabilă
mie nu imi merge nici asa....sunt respins a 50-a oara cred ca .... am facut cereri de pe vro 10 mailuri, imi vine sa arunc calculatoru pe geam, daca cineva ma poate ajuta add pe yahoo : danyel_slm91
sunt disperat, peste 30 de respingeri am de la adsense cu mesajul ''Poseia domeniului nu este evidenta'', am citit pe forum aici ca au reusit, am bagat si eu in footer, dar nu imi apar diacriticile, cum fac sa-mi apara pe site mesajul ala blestemat cu diacritice??? Va multumesc
Vezi sa ai charset utf-8 pe pagina unde adaugi textul.
deja ma injuri :), nu ma pricep asa mult, eu cand dau edit la index, imi pare ceva dc vreau sa editezi cu urf-8 si dau ok, si dupa ce am pus mesajul in footer, in index acolo imi apare cu diacritice, dar pe site nu.
Adauga <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" /> in header.php, inainte de </head>
nu am header.php, dar pot intra in index si acolo am asa:
<HTML>
<HEAD>
<TITLE>Legal reference website providing news articles directory internet search.</TITLE>
<META NAME="description" CONTENT="Legal reference website providing news articles directory internet search.">
<META NAME="keywords" CONTENT="legal,legal website, legal news, legal directory, legal articles, legal search">
<META NAME="revisit-after" CONTENT="7 days">
<META NAME="robots" CONTENT="index, follow">
<META NAME="rating" content="general">
<META NAME="distribution" content="global">
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1252">
<meta name="GENERATOR" content="Microsoft FrontPage 6.0">
<meta name="ProgId" content="FrontPage.Editor.Document">
<LINK REL=stylesheet HREF="/style.css" TYPE="text/css">
</HEAD>
deci adaug ce mi-ai trimis tu inainte de primul </head>???
Da, inainte de </head>.
P.S. Ai un singur </head> in codul html. :D
apropo da-mi si mie te rog id-ul tau de mess, ca sigur am sa ma mai lovesc de acte una, si vad ca esti de mare ajutor. am sa astept, ca am trimis fara diacritice, si astept sa vina raspunsul ca sa pot trimite din nou ;). Si inca ceva, eu am 6 index.php, tre sa bag in toate??
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
pe site mi+a aparaut cu diacritice, dar pe pagina nu, trebuie sa bag si acolo codul ala, ca stii ca am facut si o pagina cu mesajul ala.
Mai bine postezi aici pe forum, raspund aici la fel de repede. Si poate te ajuta si alti baieti de pe aici.
Nu prea ai cum sa ai 6 index.php. ce platforma folosesti? WP?