Ati rezolvat pana la urma?
Ati incercat cu site-uri .com sau .ro?
Ma gandesc ca se uita la numele celui care a inregistrat domeniul daca intradevar coincide.
Versiune printabilă
Ati rezolvat pana la urma?
Ati incercat cu site-uri .com sau .ro?
Ma gandesc ca se uita la numele celui care a inregistrat domeniul daca intradevar coincide.
am si eu multe nelamurir. am facut tot ce mi-a cerut, acum am facut alta adresa , am scris in footer mesaju cu diacritice , astept raspuns, dak cumva primesc doamne ajuta email c FELICITARI, am sa intru si am sa va explic daca nu, cei care au reusit si au incercat lasa-ti un mesaj si pentru cei care sunt mai saraci in informatii si nu ai prea multe detalii despre cum sa primesti intr-un final accept de la google adsense.
Un prieten a aplicat la Adsense saptamana trecuta. Dupa 3-4 zile a primit mailul respectiv. A pus acel text pe o pagina separata ( wordpress ) si a fost acceptat a doua zi. Nu inteleg cum faceti voi de nu va accepta :)
Atuncea poate imi zice si mie cineva pls care este problema blogului ca am creat 2 situri 3 bloguri si la tate acelas raspuns
Probleme:
- Apartenta Domeniului
Dar am facut o pagina separata pe fiecare si am scris acest mesaj: Prin aceasta confirm calitatea mea de proprietar al site-ului și faptul că acesta respectă politicile de produs Google AdSense, precum și Termenii și condițiile Google. cu '' si fara si tot nu ma lasa pls imi poate spunce cineva dc imi zice asta ????
Scz de greseli da sunt nervos ca nu mere de loc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Am observat ca depinde de site, vechimea lui, nu merge pe site-uri noi, nu o sa aprobe.
Cel mai bine e fie sa lucrezi la un site cateva luni, sa fie indexat bine, sau cumperi un site serios si te inscrii cu el.
Textul acela trebuie pus pe index undeva in footer cum s-a mai zis si inainte. Cu tot cu ghilimele.
Stii eu am incercat sa bag reclame si pe bloguri cu ajutorul lui bloger am creat blogurile
si normal trb s-a mearga ca Bloger apartine Google si am 10 posturi si am facut cum am citit aicea am creat o pagina separata pe care nu o gasesti in tabs am inserat fragmentul acela , si to nu a mers
Pls help :pray:
Pentru a primi cererea de la Google, este necesara si obligatoriu sa aveti un DOMENIU PLATIT.
Va salut, in primul rand, pentru ca sunt la primul post pe acest forum.
Am si eu din octombrie anul trecut un blog pe blogspot, si am aplicat de mai multe ori pentru ad sense, dar am primit urmatorul raspuns:
"Bună ziua,
Vă mulțumim pentru interesul manifestat față de Google AdSense. Din păcate, după examinarea cererii dvs., nu vă putem accepta în programul AdSense momentan.
Nu am putut aproba cererea dvs. din motivele expuse mai jos.
Probleme:
- Tipul paginii
---------------------
Detalii suplimentare:
Tipul paginii: pentru a participa la programul Google AdSense, site-urile web ale editorilor și informațiile din solicitare trebuie să respecte următorul regulament:
- Site-ul dvs. web trebuie să fie propriul dvs. domeniu de nivel superior (example.com si nu example.com/mysite)
- Împreună cu solicitarea trebuie să furnizați informații personale corecte, care să corespundă celor din înregistrarea domeniului.
- Site-ul dvs. web trebuie să aibă un conținut original și relevant.
- Site-ul dvs. trebuie să respecte politicile de produs Google AdSense
Dacă site-ul dvs. satisface pe viitor criteriile de mai sus, vă rugăm să trimiteți din nou solicitarea, iar noi o vom analiza în cel mai scurt timp posibil"
blogul este destinat pescuitului sportiv, iar materialele sunt 100% originale. datele de inregistrare sunt, de asemenea, corecte. in cele 8 luni a avut ceva peste 10000 de vizitatori.
care ar fi solutia pentru "reusita"?
multumesc!
Pai scrie un coleg mai sus (si in mail la tine) trebuie sa ai domeniul tau, nu pe blogspot sau pe subdomeniu, eu cel putin asa am inteles.