Nu are nicio legatura cu plata, deci teoretic ai putea sa-ti faci oriunde, chiar gratuit: wta, statcounter.com, etc dar nu stiu daca merita. Cum am mai zis eu nu dau 2 bani pe neogen.
Nu are nicio legatura cu plata, deci teoretic ai putea sa-ti faci oriunde, chiar gratuit: wta, statcounter.com, etc dar nu stiu daca merita. Cum am mai zis eu nu dau 2 bani pe neogen.
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
pai pe statcounter aveamdar despre etarget?
ca sa nu mai deschid alt topic, intreb aici.
daca am un site banat de adsense si fac redirect spre altul se va transmite oare penalizarea si la celalalt?
stiu ca daca e penalizat in motorul de cautare se transmite, dar ma intereseaza strict pe partea de adsense!
de aici...I accidentally clicked on my own ads. Will this cause a problem for my account?
Although publishers are not permitted to click on their own ads for any reason, we do understand that accidental clicks may occur. We therefore don't require that you contact us every time you click on your ads. Rest assured that your account is being properly credited for all clicks and impressions we consider to be valid.
Una e sa iti dai clickuri accidental si una e sa devina obisnuinta...
myamar, am inteles ca redirect-ul transfera inclusiv trustrank-ul si de asta zic ca se transfera si penalizarile in cazul in care domeniul redirectat le are.
myamar, diferenta intre ce spui tu acolo si cazul de fata, e ca aici este vorba despre siteuri ale aceleiasi persoane, siteuri inscrise probabil in acelasi cont de WMT, masurate probabil in acelasi cont de Analytics si monetizate cu acelasi cont de AdSense. Deci google are certitudinea ca sunt tot ale tale.
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
Am inteles Dragos, acum este un continut total nou si ok din punctul de vedere al adsense.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)