Daca imi fac cont la Adsense dintr-o anumita tara si ma mut apoi in alta tara afecteaza cu ceva acest lucru?
P.S: E la fel la activarea contului; perioada mare de asteptare... ?
Daca imi fac cont la Adsense dintr-o anumita tara si ma mut apoi in alta tara afecteaza cu ceva acest lucru?
P.S: E la fel la activarea contului; perioada mare de asteptare... ?
Ultima modificare făcută de Balazs Adi; 26th November 2010 la 03:39.
Din cate stiu eu trebuie sa iti inchizi contul din tara din care pleci si dupa aceea sa iti deschizi un nou cont in noua tara. Ma gandesc ca trebuie sa urmezi aceeasi pasi ca la activarea primului cont de adsense.
Ce legatura are tara? Eu am intrat in contul meu adsense cand eram in Germania si nu s-a intamplat nimic rau.
Nu zice nimeni ca nu poti intra. Eu sunt in Londra dar cand primesc bani de la adsense ii trimit pe adresa din Romania.
Daca vreau sa primesc banii aici trebuie sa imi inchid contul in Romania si sa imi deschid aici.
@divuldesign - Daca te muti permanent in tara respectiva atunci schimba contul de Adsense. Altfel iti recomanda sa il lasi asa cum este.
Adsene in ultima perioada am observat ca penalizeaza colaboratori pentru pentru orice click dubios ceea ce nu mi se pare normal. Am avut si eu cont la adsene iar la 2
p.s: Mi-am facut anul trecut un cont la Adsense pe numele meu, adresa mea, etc si nu mi-au dat nici un raspuns nici acum. Daca imi fac cont din nou cu datele mele e posibil sa nu ma ia din nou in coonsiderare?
Ultima modificare făcută de Balazs Adi; 27th November 2010 la 03:15. Motiv: greseala de ortografie
Daca am avut cont pe adsense si mi-a fost blocat pot sa fac ceva sa il deblochez? Sau mai pot sa-mi fac cont tot de pe aceleasi date?
Iar cand trebuie sa scot banii trebuie neaparat sa mearga persoana a carei date personale sunt completate cand mi-am facut cont? ex: daca mi-am facut cont pe numele si datele mele poate merge tatal meu sa scoata banii cu buletinul meu?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)