25% CTR ? Hai sa zicem ca e totusi un esantion mic, altfel as fi zis ca e ceva in neregula pe aici..
https://www.google.com/adsense/localized-terms7. Confidentiality. You agree not to disclose Google Confidential Information without Google's prior written consent. "Google Confidential Information" includes without limitation: (a) all Google software, technology, programming, specifications, materials, guidelines and documentation relating to the Program; (b) click-through rates or other statistics relating to Property performance in the Program provided to You by Google; and (c) any other information designated in writing by Google as "Confidential" or an equivalent designation. However, You may accurately disclose the amount of Google’s gross payments to You pursuant to the Program.
Prin asta am spus tot. Aveti voi sa faceit publice doar sumele din cont. Atat. Fara alti indici.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Politica asta Goggle mi se pare la fel ca cea a marilor companii care nu vor sa afle X cat castiga y, in conditiile in care ambii lucreaza pe acelasi proiect...
Intr-adevar, castigurile Adsense pe nisa de divertisment + educatie sunt foarte mici; dupa ce am scos toate siteurile din filtre, mi-au crescut nr de clickuri ft tare si oarecum si castigurile. In timp insa, am realizat ca o oarecare filtrare - dar nu asa de restrictiva- e totusi utila, asa ca am introdus din nou cateva siteuri in filtru si am reusit iar sa cresc rata castigurilor; acum nu stiu daca sa ma opresc cu filtrarea sau sa continuu...
oare google ce recomanda in legatura cu asta ? ala e filtru de reclame competitive.. acum cine stie, pana la urma cred ca e interesul lor sa le livreze mai intai pe cele scumpe, nu? asta si in functie de continut..
Eu de exemplu am scos site-urile care nu-mi plac si cred ca nu se potrivesc cu nisa mea![]()
zici asta de parca Google ar fi o companie mica, nesemnificativa. Mi se pare foarte corect sa divulgi astfel de informatii publicului atata timp cat ar putea influenta oarecum evolutia lucrurilor pe viitor...
nu stiu daca percep taxe pentru fiecare click sau ceva de genul, insa am impresia ca e conceput, in acelasi timp, si pentru a atrage mai multi clienti, oferindu-ti un serviciu destul de bun astfel incat sa-ti poti alege publicitatea ce ai dori sa apara pe site...
Plateste destul de putin pe click, doar o data am avut 1 $/click .
De obicei primeam 0,4 $ pe click , pana mi-au inchis contul pentru click-uri incorecte.
Ultima modificare făcută de Laura29i; 2nd April 2009 la 18:37.
la ce suma se poate face primu cash out? ..?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)