Mi-a trimis un prieten o reclama Google cam "deocheata" - chiar ei sa nu isi dea seama de asta?
![]()
Mi-a trimis un prieten o reclama Google cam "deocheata" - chiar ei sa nu isi dea seama de asta?
![]()
Culmea ar fi sa-i baneze contul AdSense pentru afisare de reclame adult![]()
Ce farsa de 1 aprilie ar fi![]()
Producător de content SEO în engleză. SEO de voie, de nevoie.
Am păţit acelaşi lucru şi eu. Îmi afişa "bărbaţi gay" ( unitate linkuri, nu content ) pe un sit al unei campanii antifumat în spaţiile publice.
Le-am trimis un e-mail în acea perioadă să-i întreb ce soluţii am pentru a elimina acel link. ( "Competitive Ad Filter" nu elimină reclame din unităţile cu linkuri ). Nu am primit nici un răspuns.
google are filtre pentru adsense, si pt. termeni destul de idioti pe care ei le considera cuvinte negative. Pentru adword se pare ca nu exista asa ceva.
Singura posibilitate de rezolvare ar fi un mail la adsense cu exemplificare.
:)
si raspund la genul asta de mailuri, rezolva problema?
ca totusi sunt si oameni care pun adsense pe site-uri ce se respecta,nu?
eu oricum nu folosesc unitati link dar na, sunt sigur ca sunt destule cazuri in care o astfel de reclama ar "maneliza" respectivul site...
Mie nu mi-au răspuns.
Mă interesa mai mult ce soluţii ar exista pentru uniăţile cu linkuri.. de curiozitate.
Sesizati la Adwords si se va remedia .
O sa ii transmit amicului sa faca acesta sesizare.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)