Citat Postat în original de Nosfer Vezi Post
mie mi se pare o porcarie, nu pentru omul care si le pune pe domeniul parcat ci pentru advertiserul care trebuie sa plateasca clickurile venite de pe nu stiu de domeniu uitat de lume.

Si care e diferenta intre un domeniu uitat de lume si un mfa plin de adsense la fel de uitat de lume? E acelasi lucru, daca advertiserul nu vrea sa plateasca scoate content network din adwords sau filtreaza siteurile pe care vrea sa ii apara. Oricum pe blogul oficial google exista situatii in care se arata firme care si-au crescut drastic conversia bidand in content network sau adsense for domains.

Mie mi se pare o initiativa buna, scoate providerii de domain parking din joc, care monetizau tot pe feedul de la google insa isi mai luau si partea lor de middlemen. Asa acum detinatorul de domenii merge direct la sursa, nu mai trece prin intermediari.

Adsense for domains era oricum available pentru big publisherii care aveau peste 200 de domenii si nu stiu cat trafic de cativa ani. Deci faptul ca li se acorda si publisherilor mici aceeasi sansa ca gigantilor mi se pare de bun simt.

In afara de monopolul google asupra oricarui tip de trafic de pe net, vad numai avantaje in mutarea asta.