Intr-un sfarsit am primit pin-ul de la Google. L-am introdus, dar degeaba, tot reclame PSA imi afiseaza.
Voi ce stiti, trebuie sa treaca o perioada pana se fac actualizarile sau trebuie sa introduc din nou aceste reclame?
Intr-un sfarsit am primit pin-ul de la Google. L-am introdus, dar degeaba, tot reclame PSA imi afiseaza.
Voi ce stiti, trebuie sa treaca o perioada pana se fac actualizarile sau trebuie sa introduc din nou aceste reclame?
nu m-am prea prins ce vrei sa zici. PIN-ul de la Adsense nu are nici o legatura cu social ads. Doar iti deblocheaza contul ca sa poti primi plati cand ajungi la 100$.
Daca ei iti trimit pin-ul si nu il introduci atunci pe contul tau afiseaza numai social ads.
chiar mai putin as putea spune, am vazut ca dupa aproximativ 4 ore totul a revenit la normal, fara a face alte modificari.
mie nu mi s-a intamplat asa ceva. Cum spunea si nosfer, PIN'ul e ca sa poti primi platile
In cat timp ai primit pinul si de cate ori l-ai cerut ?
La mine se pare ca nu mai ajunge...![]()
sincer eu nu mai stiu, nici n-am dat importanta cand am acceptat sa primesc pinul, am fost suprins cand am venit postarita cu un plic de la google![]()
pai l-am cerut o singura data, dupa ce am vazut ca cel pe care mi l-au trimis ei automat nu mai ajunge.
dupa ce am facut cererea a durat cam 10-12 zile pana a ajuns. iar primul cred ca s-a pierdut pe la vreun postas mai curios. si asta care l-am primit a doua oara era desfacut, cred ca vreun curios a zis ca sunt vreocateva mii de dolari in el, mai ales ca scrie pe el bolduit "Cuprinde informatii importante de cont".
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)