Conteaza pentru google daca url-ul site-ului meu este de forma
domeniu .ro/rosii.php
fata de
domeniu .ro/12312312.php ?
Adica site-ul meu va avea de castigat in ceea ce inseamna relevanta paginii respective fata de cuvantul "rosii" ?
Conteaza pentru google daca url-ul site-ului meu este de forma
domeniu .ro/rosii.php
fata de
domeniu .ro/12312312.php ?
Adica site-ul meu va avea de castigat in ceea ce inseamna relevanta paginii respective fata de cuvantul "rosii" ?
La un link conteaza:
-dimensiunea - sa fie cat mai scurt si fara prea multe subnivele;
-sa fie static sau maxim o variabila din php.
-da, conteaza cuvintele cheie din denumirea fisierului.
Ultima modificare făcută de Ben Boingeanu; 11th January 2007 la 21:48.
Boingeanu Ben
Desigur.
Daca vrei sa te referi la rosii si sa obtii o pozitie buna e normal sa faci pagina de gen: domeniu.ro/rosii.php
De asemenea ideea e sa ai cuv. rosii atat in title, description, keywords, in continutul paginii, first sentence, link-uri cu anchor "rosii" de la altii catre tine etc. chiar un continut dinamic al paginii respective.
Toate acestea te vor ajuta sa te pozitionezi mai bine la acest cuv. in cautari la google.
Intra pe google si da-i sa caute unix. Daca te uiti in rezultate vei vedea ca si numele fisierului sau al directorului e boldat, adica e returnat ca avant relevanta pentru cuvantul care il cauti. Deci, conteaza numele![]()
si daca am un link de genul asta:
Drivers/Graphics-Board/S3-Graphics-Chrome-PCIe-Vista-x86-v1138-RC1-7.14.10.1138_d18723.html
ce pot sa-i mai fac?
Mie mi se pare mai ok fara atatea slash-uri. Devine prea adanca acea cale dupa aceea.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Dar nu e cam lung S3-Graphics-Chrome-PCIe-Vista-x86-v1138-RC1-7.14.10.1138_d18723.html ?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)