Salutare am si eu o intrebare daca se gaseste pe net un plugin pentru auto post .
Salutare am si eu o intrebare daca se gaseste pe net un plugin pentru auto post .
Ce vrei sa faci cu el, sa furi de pe alte site-uri?)
Cat timp il cumpăr si nu te deranjează care este problema ?
Trimis de pe al meu SM-A505FN folosind Tapatalk
Stai boss, nu te infuria, de curand am avut o mica neintelegere cu un newit(.)ro, un site si un administrator mediocru si nesimtit. Ma gandeam ca am dat de el in postul asta.
https://codecanyon.net/item/wordpres...plugin/1904470 sper sa iti fie de folos!
Stai linistit nu e bai oricum nu sunt interesat de traficul de aici ... Am citit si eu despre pluginul de mai sus dar parca nu sunt convins 100 %
Deci, te pot ajuta daca imi oferi mai multe informatii, detin plugin-ul respectiv si iti pot spune daca ti se potriveste, imi poti oferi informatii in PM sau pur si simplu aici.
Un plugin care sa faca auto post in locul meu ... Sa nu mai postez eu sa ia articole de pe alte site-uri .
Alte plugin-uri recomandate, caut ceva semi-automat care sa-mi permita sa preiau prin RSS cele 500 de semne "legale" dar sa-mi dea si posibilitatea sa decid daca sa public sau nu precum si sub ce tag?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)