Ce plugin de securitate crederti ca este printre cele mai bune ? O parere despre wordfence?
Ce plugin de securitate crederti ca este printre cele mai bune ? O parere despre wordfence?
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
wordfence + bulletproof , sau buletproof + sucuri security
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Eu sunt mai maniac ... ce sa zic![]()
Nu inseamna neaparat ca e cea mai buna combinatie. Eu asa folosesc pe proiectele principale.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Pai pluginul, saracutul, iti trimite alerte atunci cand se fac modificari la fisiere. Daca siteul deja a fost spart si tu ai instalat pluginul azi, ai vrea sa iti spuna ce fisiere au fost modificate saptamana trecuta?
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Cand am avut probleme, am refacut siteul de la zero cu baza de date veche. Noroc ca baza de date nu a fost afectat.
Wordfence gaseste unele probleme pentru ca la scanare compara fisierele din depozit cu cele de pe host sa nu fie diferente. Cu toate astea daca vrei sa fi sigur mai bine pastrezi doar baza de date iar restul instalare noua.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)